pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Valilikten Terfi Eden Müdürlere Başarı Belgesi

03.01.2017 - 17:48, Güncelleme: 03.01.2017 - 17:48
 

Valilikten Terfi Eden Müdürlere Başarı Belgesi

ANKARA (AA) - Ankara Valisi Ercan Topaca, bir üst rütbeye terfi ederek Ankara Emniyeti kadrosundan ayrılan dört emniyet müdür yardımcısına başarı belgesi...

ANKARA (AA) - Ankara Valisi Ercan Topaca, bir üst rütbeye terfi ederek Ankara Emniyeti kadrosundan ayrılan dört emniyet müdür yardımcısına başarı belgesi verdi.AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen tayin ve terfiler sonrası bir üst rütbeye terfi edip Polis Başmüfettişi olarak Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanan dört Ankara Emniyet Müdür Yardımcısına, Ankara Valisi Ercan Topaca tarafından başarı belgesi verildi.Buna göre, görev yaptıkları süre içerisinde başarılı ve özverili çalışmaları nedeni ile Asayişten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Nedim Bildirici, Personelden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Kantar, KOM birimlerinden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Erdinç Elpe ve Devlet Büyüklerini Koruma Şubesinden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Tolga Koğ'a başarı belgesi verildi.
ANKARA (AA) - Ankara Valisi Ercan Topaca, bir üst rütbeye terfi ederek Ankara Emniyeti kadrosundan ayrılan dört emniyet müdür yardımcısına başarı belgesi...

ANKARA (AA) - Ankara Valisi Ercan Topaca, bir üst rütbeye terfi ederek Ankara Emniyeti kadrosundan ayrılan dört emniyet müdür yardımcısına başarı belgesi verdi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen tayin ve terfiler sonrası bir üst rütbeye terfi edip Polis Başmüfettişi olarak Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanan dört Ankara Emniyet Müdür Yardımcısına, Ankara Valisi Ercan Topaca tarafından başarı belgesi verildi.

Buna göre, görev yaptıkları süre içerisinde başarılı ve özverili çalışmaları nedeni ile Asayişten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Nedim Bildirici, Personelden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Kantar, KOM birimlerinden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Erdinç Elpe ve Devlet Büyüklerini Koruma Şubesinden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Tolga Koğ'a başarı belgesi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.