pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrencilerden Teröre Anlamlı Tepki

03.01.2017 - 11:33, Güncelleme: 03.01.2017 - 11:33
 

Öğrencilerden Teröre Anlamlı Tepki

Karaman'da öğrenciler, hazırladıkları koreografi ile kar üstünde "Terörü Lanetliyoruz" yazısı yazarak birlik ve beraberlik mesajı verdi

KARAMAN (AA) - Karaman'da öğrenciler, hazıladıkları koreografi ile terör saldırılarını protesto etti.Karaman Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri, güvenlik güçlerine yönelik terör saldırılarını protesto etmek için özel bir koreografi hazırladı.Öğrenciler, karla kaplı okul bahçesinde "Terörü Lanetliyoruz. Teröre Karşı İnatla, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan" yazısını oluşturdu. Tekbir getiren öğrenciler "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları attı.
Karaman'da öğrenciler, hazırladıkları koreografi ile kar üstünde "Terörü Lanetliyoruz" yazısı yazarak birlik ve beraberlik mesajı verdi
KARAMAN (AA) - Karaman'da öğrenciler, hazıladıkları koreografi ile terör saldırılarını protesto etti.
Karaman Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri, güvenlik güçlerine yönelik terör saldırılarını protesto etmek için özel bir koreografi hazırladı.
Öğrenciler, karla kaplı okul bahçesinde "Terörü Lanetliyoruz. Teröre Karşı İnatla, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan" yazısını oluşturdu.
Tekbir getiren öğrenciler "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları attı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.