pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Kültür Sanat

Siyaset 03.01.2017 - 10:58, Güncelleme: 03.01.2017 - 10:58
 

Sivas'ta Kültür Sanat

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT) bu hafta, "Bremen Mızıkacıları" ile "39 Basamak" adlı oyunu sahneleyecek.SDT'den yapılan yazılı açıklamada,...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT) bu hafta, "Bremen Mızıkacıları" ile "39 Basamak" adlı oyunu sahneleyecek.SDT'den yapılan yazılı açıklamada, yaşamın içindeki her duyguyu tiyatro sahnesine başarıyla yansıtarak seyircinin takdirini kazanan SDT, Grımm Kardeşler'in kaleme aldığı, sımsıcak eğlendirici hikayesiyle, her yaştan seyircinin beğenisini kazanan, "Bremen Mızıkacıları" adlı oyunu yarın saat 10.30'da çocuklar için sahneleyeceği bildirildi.John Bauchan'ın kaleme aldığı, Mehmet Ergin'in Türkçe'ye çevirdiği, Volkan Gündüz'ün yönettiği "39 Basamak" adlı tiyatro oyunu ise 5 Ocak Perşembe günü saat 19.30'da gösterime gireceği ifade edildi.Oyun, 6 Ocak Cuma günü saat 19.30'da, 7 Ocak Cumartesi ise 14.00 ve 19.30 saatlerinde Atatürk Kültür Merkezi'nde izleyiciyle yenidem buluşacak.
SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT) bu hafta, "Bremen Mızıkacıları" ile "39 Basamak" adlı oyunu sahneleyecek.SDT'den yapılan yazılı açıklamada,...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT) bu hafta, "Bremen Mızıkacıları" ile "39 Basamak" adlı oyunu sahneleyecek.

SDT'den yapılan yazılı açıklamada, yaşamın içindeki her duyguyu tiyatro sahnesine başarıyla yansıtarak seyircinin takdirini kazanan SDT, Grımm Kardeşler'in kaleme aldığı, sımsıcak eğlendirici hikayesiyle, her yaştan seyircinin beğenisini kazanan, "Bremen Mızıkacıları" adlı oyunu yarın saat 10.30'da çocuklar için sahneleyeceği bildirildi.

John Bauchan'ın kaleme aldığı, Mehmet Ergin'in Türkçe'ye çevirdiği, Volkan Gündüz'ün yönettiği "39 Basamak" adlı tiyatro oyunu ise 5 Ocak Perşembe günü saat 19.30'da gösterime gireceği ifade edildi.

Oyun, 6 Ocak Cuma günü saat 19.30'da, 7 Ocak Cumartesi ise 14.00 ve 19.30 saatlerinde Atatürk Kültür Merkezi'nde izleyiciyle yenidem buluşacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.