pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Elektrikli bisikletin çarptığı kişi hastanelik oldu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2023 - 19:32, Güncelleme: 06.06.2023 - 19:02
 

Elektrikli bisikletin çarptığı kişi hastanelik oldu

Elektrikli bisikletin çarptığı kişi hastanelik oldu

Konya’nın Kulu ilçesinde elektrikli bisikletin çarptığı kişi hastanelik oldu.Kaza, saat 17.00 sıralarında Camikebir Mahallesi Atatürk Caddesi yanında bulunan Noter Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 14 yaşındaki Y.E.K.’nin kullandığı elektrikli bisiklet, yoldan gitmekte olan H.T.’ye (48) çarptı. Kazada H.T. yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı ambulansla Kulu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Elektrikli bisikletin çarptığı kişi hastanelik oldu
Konya’nın Kulu ilçesinde elektrikli bisikletin çarptığı kişi hastanelik oldu.
Kaza, saat 17.00 sıralarında Camikebir Mahallesi Atatürk Caddesi yanında bulunan Noter Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 14 yaşındaki Y.E.K.’nin kullandığı elektrikli bisiklet, yoldan gitmekte olan H.T.’ye (48) çarptı. Kazada H.T. yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı ambulansla Kulu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.