pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hakkari’de gökkuşağı güzelliği

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2023 - 18:32, Güncelleme: 06.06.2023 - 18:00
 

Hakkari’de gökkuşağı güzelliği

Hakkari’de gökkuşağı güzelliği

Hakkari’de etkili olan yağmurun ardından oluşan gökkuşağı şehir merkezinde ayrı bir güzellik kattı.Kısa süre etkili olan yağışlar nedeniyle hayat normale dönerken, güneşli havanın kendisini göstermesi ile birlikte ortaya çıkan gökkuşağının güzelliğini gören vatandaşlar ise hayranlıkla izledi. Şehrin simgesi olan Sümbül Dağı’yla bütünleşen gökkuşağı, vatandaşlar tarafından cep telefonları ile görüntülendi.
Hakkari’de gökkuşağı güzelliği
Hakkari’de etkili olan yağmurun ardından oluşan gökkuşağı şehir merkezinde ayrı bir güzellik kattı.
Kısa süre etkili olan yağışlar nedeniyle hayat normale dönerken, güneşli havanın kendisini göstermesi ile birlikte ortaya çıkan gökkuşağının güzelliğini gören vatandaşlar ise hayranlıkla izledi. Şehrin simgesi olan Sümbül Dağı’yla bütünleşen gökkuşağı, vatandaşlar tarafından cep telefonları ile görüntülendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.