pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yaralama şüphelisinin evinden cephane çıktı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2023 - 17:31, Güncelleme: 06.06.2023 - 17:21
 

Yaralama şüphelisinin evinden cephane çıktı

Yaralama şüphelisinin evinden cephane çıktı

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde meydana gelen silahla yaralama olayının şüphelisi polis ekiplerince yakalandı. Ekiplerce şüphelinin evinde yapılan aramalarda çok sayıda silah ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre silahla yaralama olayıyla ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda olayın şüphelisi yakalanırken, şüphelinin ev ve aracın yapılan aramalarda çok sayıda silah ve suçtan elde edilen yüklü miktarda para ve çok sayıda telefon ele geçirildi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yaralama şüphelisinin evinden cephane çıktı
Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde meydana gelen silahla yaralama olayının şüphelisi polis ekiplerince yakalandı. Ekiplerce şüphelinin evinde yapılan aramalarda çok sayıda silah ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre silahla yaralama olayıyla ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda olayın şüphelisi yakalanırken, şüphelinin ev ve aracın yapılan aramalarda çok sayıda silah ve suçtan elde edilen yüklü miktarda para ve çok sayıda telefon ele geçirildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.