pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çalıntı Aküleri İnternetten Satmaya Çalışırken Yakalandılar

29.12.2016 - 17:03, Güncelleme: 29.12.2016 - 17:03
 

Çalıntı Aküleri İnternetten Satmaya Çalışırken Yakalandılar

Konya'da 23 araçtan çaldıkları aküleri internetten satmaya çalıştıkları iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'da 23 araçtan akü hırsızlığı yaptığı öne sürülen 2 zanlı yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Çumra ilçesindeki farklı mahallelerde yaşanan akü hırsızlığıyla ilgili soruşturma başlattı. Görgü tanıklarının ifadeleri ve çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinden faydalanan polis, zanlıların Gökhan İ. ve Seyit B. olduğunu belirledi.Merkez Karatay ilçesi Saraçoğlu Mahallesi'nde gözaltına alınan zanlıların, 23 araçtan çalınan aküleri internetten satmaya çalıştıkları tespit edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Gökhan İ. ve Seyit B. adliyeye sevk edildi.
Konya'da 23 araçtan çaldıkları aküleri internetten satmaya çalıştıkları iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'da 23 araçtan akü hırsızlığı yaptığı öne sürülen 2 zanlı yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Çumra ilçesindeki farklı mahallelerde yaşanan akü hırsızlığıyla ilgili soruşturma başlattı.

Görgü tanıklarının ifadeleri ve çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinden faydalanan polis, zanlıların Gökhan İ. ve Seyit B. olduğunu belirledi.

Merkez Karatay ilçesi Saraçoğlu Mahallesi'nde gözaltına alınan zanlıların, 23 araçtan çalınan aküleri internetten satmaya çalıştıkları tespit edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Gökhan İ. ve Seyit B. adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.