pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Kamçı’nın Eşi Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

29.12.2016 - 16:28, Güncelleme: 29.12.2016 - 16:28
 

Vali Kamçı’nın Eşi Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'nın eşi Ayşe Kamçı, Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Osman Çelik ve Mehmet Kökkaya'nın...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'nın eşi Ayşe Kamçı, Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Osman Çelik ve Mehmet Kökkaya'nın ailelerini ziyaret etti.Suriye'de icra edilen operasyonda şehit olan Çelik ve Kökkaya'nın ailesini ziyaret eden Kamçı, ailenin acısını paylaştıklarını belirterek ülkenin bekasına, barış ve kardeşliğine kast eden, ülkenin birlik ve beraberliğini bozmak isteyen hain odakların amaçlarına asla ulaşamayacaklarını söyledi.Şehit ailelerinin daima yanlarında olduklarını kaydeden Kamçı, "Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz, bizde bu emanete en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Asla kendinizi yalnız hissetmeyin. Sizler bizim ailemizdensiniz ve sizin taleplerinizi her zaman yerine getirmeye hazırız." dedi.Ziyarette Kamçı'ya, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in eşi İkbal Çelik eşlik etti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'nın eşi Ayşe Kamçı, Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Osman Çelik ve Mehmet Kökkaya'nın...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'nın eşi Ayşe Kamçı, Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Osman Çelik ve Mehmet Kökkaya'nın ailelerini ziyaret etti.

Suriye'de icra edilen operasyonda şehit olan Çelik ve Kökkaya'nın ailesini ziyaret eden Kamçı, ailenin acısını paylaştıklarını belirterek ülkenin bekasına, barış ve kardeşliğine kast eden, ülkenin birlik ve beraberliğini bozmak isteyen hain odakların amaçlarına asla ulaşamayacaklarını söyledi.

Şehit ailelerinin daima yanlarında olduklarını kaydeden Kamçı, "Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz, bizde bu emanete en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Asla kendinizi yalnız hissetmeyin. Sizler bizim ailemizdensiniz ve sizin taleplerinizi her zaman yerine getirmeye hazırız." dedi.

Ziyarette Kamçı'ya, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in eşi İkbal Çelik eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.