pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayso'nun Komando Tugayını Ziyareti

28.12.2016 - 16:23, Güncelleme: 28.12.2016 - 16:23
 

Kayso'nun Komando Tugayını Ziyareti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet 1. Komanda Tugay Komutanı Piyade Albay Kemal...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet 1. Komanda Tugay Komutanı Piyade Albay Kemal Kırış'ı ziyaret etti.KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer verilen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri'de ve ülkenin değişik yerlerinde yaşanan terör olaylarının kendilerini derinden yaraladığını belirtti.Yaşanan terör saldırısından duyduğu üzüntüyü aktaran Büyüksimitçi şunları kaydetti:"Özellikle Kayseri'mizde savunmasız Mehmetçiğimize kurulan hain tuzak bizi ziyadesi ile üzmüştür. Ben bu vesile ile tüm terör olaylarını bir kez daha nefretle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Sayın komutanımızın nezdinde ordumuzun gözbebeği olan 1. Komanda Tugay Komutanlığımıza, askerlerimizin ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diliyorum."Kayseri 1. Komanda Tugay Komutanı Piyade Albay Kemal Kırış da Kayseri halkından destek gördüklerini ve bu desteğin kendilerine son derece moral ve güç verdiğini belirtti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet 1. Komanda Tugay Komutanı Piyade Albay Kemal...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet 1. Komanda Tugay Komutanı Piyade Albay Kemal Kırış'ı ziyaret etti.

KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer verilen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri'de ve ülkenin değişik yerlerinde yaşanan terör olaylarının kendilerini derinden yaraladığını belirtti.

Yaşanan terör saldırısından duyduğu üzüntüyü aktaran Büyüksimitçi şunları kaydetti:

"Özellikle Kayseri'mizde savunmasız Mehmetçiğimize kurulan hain tuzak bizi ziyadesi ile üzmüştür. Ben bu vesile ile tüm terör olaylarını bir kez daha nefretle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Sayın komutanımızın nezdinde ordumuzun gözbebeği olan 1. Komanda Tugay Komutanlığımıza, askerlerimizin ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diliyorum."

Kayseri 1. Komanda Tugay Komutanı Piyade Albay Kemal Kırış da Kayseri halkından destek gördüklerini ve bu desteğin kendilerine son derece moral ve güç verdiğini belirtti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.