pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ulaş'ta Fen Olimpiyatları Bilgi Yarışması Düzenlenecek

28.12.2016 - 14:18, Güncelleme: 28.12.2016 - 14:18
 

Ulaş'ta Fen Olimpiyatları Bilgi Yarışması Düzenlenecek

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, fen olimpiyatları bilgi yarışması düzenlenecek.Yarışmaya İlçe...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, fen olimpiyatları bilgi yarışması düzenlenecek.Yarışmaya İlçe merkez ve köylerinde eğitim gören 5,6,7 ve 8. sınıf ortaokul öğrencileri katılacak.Kaymakam Orhan Altun, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışmaya katılacak öğrencilerin okul müdürleri tarafından belirlendiğini söyledi.Öğrencilere, 60 sorudan oluşan kitapçıkların dağıtılacağını aktaran Altun, "Yarışma 31 Mart'ta yapılacak. Amacımız öğrencilerin bulundukları sınıf düzeyindeki bilgi ve beceri durumlarını tespit etmek, gelişimlerini takip etmek ve eksiklerini gidermek, onlara yol göstermek." diye konuştu. Altun, yarışmayla öğretmenlerin öğrencilerini daha iyi tanıyacaklarını ve onların akademik gelişimlerini yakından izleyebilmelerine yardımcı olacağını dile getirerek, yarışmaya girecek öğrencilere başarılar diledi.Bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere bisiklet verileceği bildirildi.
SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, fen olimpiyatları bilgi yarışması düzenlenecek.Yarışmaya İlçe...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, fen olimpiyatları bilgi yarışması düzenlenecek.

Yarışmaya İlçe merkez ve köylerinde eğitim gören 5,6,7 ve 8. sınıf ortaokul öğrencileri katılacak.

Kaymakam Orhan Altun, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışmaya katılacak öğrencilerin okul müdürleri tarafından belirlendiğini söyledi.

Öğrencilere, 60 sorudan oluşan kitapçıkların dağıtılacağını aktaran Altun, "Yarışma 31 Mart'ta yapılacak. Amacımız öğrencilerin bulundukları sınıf düzeyindeki bilgi ve beceri durumlarını tespit etmek, gelişimlerini takip etmek ve eksiklerini gidermek, onlara yol göstermek." diye konuştu.

Altun, yarışmayla öğretmenlerin öğrencilerini daha iyi tanıyacaklarını ve onların akademik gelişimlerini yakından izleyebilmelerine yardımcı olacağını dile getirerek, yarışmaya girecek öğrencilere başarılar diledi.

Bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere bisiklet verileceği bildirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.