pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'deki Terör Saldırısı

28.12.2016 - 13:53, Güncelleme: 28.12.2016 - 13:53
 

Kayseri'deki Terör Saldırısı

Saldırıda yaralananlardan 15'inin tedavisi sürüyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerlerin bulunduğu halk otobüsüne patlayıcı yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında yaralananlardan 15'inin tedavileri devam ediyor. Kayseri Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, saldırının ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve kentteki özel hastanelere kaldırılan 55 yaralıdan tedavileri tamamlanan 5'i daha taburcu edildi. 15 yaralının ise tedavisi sürüyor.Kayseri'de 17 Aralık'taki terör saldırısında 14 asker şehit olmuştu.
Saldırıda yaralananlardan 15'inin tedavisi sürüyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerlerin bulunduğu halk otobüsüne patlayıcı yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında yaralananlardan 15'inin tedavileri devam ediyor.

Kayseri Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, saldırının ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve kentteki özel hastanelere kaldırılan 55 yaralıdan tedavileri tamamlanan 5'i daha taburcu edildi. 15 yaralının ise tedavisi sürüyor.

Kayseri'de 17 Aralık'taki terör saldırısında 14 asker şehit olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.