pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Milletvekili Karacan, Seyitgazi İlçesini Ziyaret Etti

28.12.2016 - 13:48, Güncelleme: 28.12.2016 - 13:48
 

Milletvekili Karacan, Seyitgazi İlçesini Ziyaret Etti

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Seyitgazi ilçesini ziyaret etti.Milletvekili Karacan, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Seyitgazi ilçesini ziyaret etti.Milletvekili Karacan, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın ve beraberindekilerin katıldığı mahalle ziyaretlerinde, vatandaşların talep ve beklentileri dinlendi. İlçeden geçen Eskişehir-Afyonkarahisar karayolunun yapımı için Başbakan Binali Yıldırım ile görüştüğünü anlatan Karacan, "Yolun yapılması için bizzat Başbakanımıza durumu ilettim. Kendisi de 2017 Yatırım Programına alınacağını söyledi." diye konuştu.Karacan ayrıca Karaören, Kümbet ve Gökbahçe mahallelerinde de güzel projelerin yakın zamanda gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Seyitgazi ilçesini ziyaret etti.Milletvekili Karacan, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Seyitgazi ilçesini ziyaret etti.

Milletvekili Karacan, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın ve beraberindekilerin katıldığı mahalle ziyaretlerinde, vatandaşların talep ve beklentileri dinlendi.

İlçeden geçen Eskişehir-Afyonkarahisar karayolunun yapımı için Başbakan Binali Yıldırım ile görüştüğünü anlatan Karacan, "Yolun yapılması için bizzat Başbakanımıza durumu ilettim. Kendisi de 2017 Yatırım Programına alınacağını söyledi." diye konuştu.

Karacan ayrıca Karaören, Kümbet ve Gökbahçe mahallelerinde de güzel projelerin yakın zamanda gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.