pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayserispor ile Ankaragücü yöneticileri, yemekte buluştu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.06.2023 - 18:30, Güncelleme: 03.06.2023 - 18:26
 

Kayserispor ile Ankaragücü yöneticileri, yemekte buluştu

Kayserispor ile Ankaragücü yöneticileri, yemekte buluştu

Kayserispor eski yöneticilerinden İsa Gün, Kayserispor-Ankaragücü maçı öncesinde iki takım yöneticilerini dostluk yemeğinde buluşturdu.Kayserispor eski yöneticilerinden ve iş insanı İsa Gün, bugün akşam oynanacak Kayserispor - Ankaragücü maçı öncesinde iki takım yöneticilerini dostluk yemeğinde buluşturdu. Köşk Sosyete pazarı içerisinde bulunan Gün Işığı Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Kayserispor Başkan Vekili Nurettin Açıkalın ve yöneticiler, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.Yemeğe katılan iki takım başkanı, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulundu. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, davete icabet etmekten mutlu olduklarını söyleyerek, "Bizi evimizde hissettiriyorlar" diyerek, İsa Gün ve yöneticilere teşekkür etti. Kayserispor Başkan Vekili Nurettin Açıkalın da, Ankaragücü yöneticileri ile bir arada olmaktan mutlu olduklarını söyleyerek, dostluk içerisindeki yemeğin saha içerisinde de dostça bir futbol oynanması temennisinde bulundu.Kayserispor eski yöneticilerinden, iş insanı İsa Gün de lig maçı öncesi her iki takım yöneticilerini bir arada ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, maçta başarılar diledi.
Kayserispor ile Ankaragücü yöneticileri, yemekte buluştu
Kayserispor eski yöneticilerinden İsa Gün, Kayserispor-Ankaragücü maçı öncesinde iki takım yöneticilerini dostluk yemeğinde buluşturdu.
Kayserispor eski yöneticilerinden ve iş insanı İsa Gün, bugün akşam oynanacak Kayserispor - Ankaragücü maçı öncesinde iki takım yöneticilerini dostluk yemeğinde buluşturdu. Köşk Sosyete pazarı içerisinde bulunan Gün Işığı Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Kayserispor Başkan Vekili Nurettin Açıkalın ve yöneticiler, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Yemeğe katılan iki takım başkanı, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulundu. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, davete icabet etmekten mutlu olduklarını söyleyerek, "Bizi evimizde hissettiriyorlar" diyerek, İsa Gün ve yöneticilere teşekkür etti. Kayserispor Başkan Vekili Nurettin Açıkalın da, Ankaragücü yöneticileri ile bir arada olmaktan mutlu olduklarını söyleyerek, dostluk içerisindeki yemeğin saha içerisinde de dostça bir futbol oynanması temennisinde bulundu.
Kayserispor eski yöneticilerinden, iş insanı İsa Gün de lig maçı öncesi her iki takım yöneticilerini bir arada ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, maçta başarılar diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.