pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yıldız Dağı'nda "Valilik Kupası Kayak Yarışmaları" Yapılacak

28.12.2016 - 09:13, Güncelleme: 28.12.2016 - 09:13
 

Yıldız Dağı'nda "Valilik Kupası Kayak Yarışmaları" Yapılacak

Kayaklı koşu, snowboard ile alp ve kuzey disiplini kategorilerinde yarışların yapılacağı etkinlikler kapsamında meşaleli ve havai fişekli kayak gösterileri de gerçekleştirilecek

SİVAS (AA) - Sivas Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde "Valilik Kupası Kayak Yarışmaları" düzenleneceği bildirildi. Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarışmaların ikincisi 1 Ocak 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek.Kayaklı koşu, snowboard ile alp ve kuzey disiplini kategorilerinde yarışların yapılacağı Yıldız Dağı’ndaki etkinlikler kapsamında meşaleli ve havai fişekli kayak gösterileri de gerçekleştirilecek.Dereceye giren sporcuların ödüllendirileceği yarışmalar için en geç 1 Ocak 2017 Pazar günü saat 12.00’ye kadar yarışmacı kabul edilecek. Öte yandan Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi’ne gitmek isteyen vatandaşlar için yarışma günü, jandarma binası önünden saat 09.00'da ücretsiz otobüs seferi düzenlenecek.
Kayaklı koşu, snowboard ile alp ve kuzey disiplini kategorilerinde yarışların yapılacağı etkinlikler kapsamında meşaleli ve havai fişekli kayak gösterileri de gerçekleştirilecek

SİVAS (AA) - Sivas Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde "Valilik Kupası Kayak Yarışmaları" düzenleneceği bildirildi.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarışmaların ikincisi 1 Ocak 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek.

Kayaklı koşu, snowboard ile alp ve kuzey disiplini kategorilerinde yarışların yapılacağı Yıldız Dağı’ndaki etkinlikler kapsamında meşaleli ve havai fişekli kayak gösterileri de gerçekleştirilecek.

Dereceye giren sporcuların ödüllendirileceği yarışmalar için en geç 1 Ocak 2017 Pazar günü saat 12.00’ye kadar yarışmacı kabul edilecek.

Öte yandan Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi’ne gitmek isteyen vatandaşlar için yarışma günü, jandarma binası önünden saat 09.00'da ücretsiz otobüs seferi düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.