pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'deki Uyuşturucu Davası

27.12.2016 - 13:58, Güncelleme: 27.12.2016 - 13:58
 

Eskişehir'deki Uyuşturucu Davası

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, haziran ayında 164 kilo 242 gram eroinin ele geçirildiği operasyonun ardından tutuklanan 2 sanığın yargılanmasına devam...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, haziran ayında 164 kilo 242 gram eroinin ele geçirildiği operasyonun ardından tutuklanan 2 sanığın yargılanmasına devam edildi.1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ikinci duruşmasında, tutuklu sanıklar Orhan Sun ve Murat Çaldir ile avukatları hazır bulundu. Sanık Orhan Sun, olaydan duyduğu pişmanlığı dile getirerek, "Yaklaşık 5 yıldır eşim ve çocuklarımdan ayrı yaşıyorum. Evli olan kızımdan borç olarak altın almıştım. Borcumu ödeyemeyince böyle bir suç işlemek zorunda kaldım. Elimde olmayan sebeplerden dolayı bu suçu işledim. Türkiye'den özür diliyorum. Çok pişmanım utanıyorum." diye konuştu.Diğer sanık Murat Çaldir ise pişman olduğunu belirterek, tahliyesini talep etti.Sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar veren mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 23 Şubat'a erteledi.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekiplerince 8 Haziran'da düzenlenen operasyonda, bir tırın yedek lastiklerinin içine gizlenmiş 320 paket halinde 164 kilo 242 gram eroin ele geçirilmişti. Emniyet yetkilileri, söz konusu operasyonda yakalanan eroin miktarının, kentte bugüne kadar bir kerede ele geçirilen en fazla eroin olduğunu açıklamıştı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, haziran ayında 164 kilo 242 gram eroinin ele geçirildiği operasyonun ardından tutuklanan 2 sanığın yargılanmasına devam...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, haziran ayında 164 kilo 242 gram eroinin ele geçirildiği operasyonun ardından tutuklanan 2 sanığın yargılanmasına devam edildi.

1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ikinci duruşmasında, tutuklu sanıklar Orhan Sun ve Murat Çaldir ile avukatları hazır bulundu.

Sanık Orhan Sun, olaydan duyduğu pişmanlığı dile getirerek, "Yaklaşık 5 yıldır eşim ve çocuklarımdan ayrı yaşıyorum. Evli olan kızımdan borç olarak altın almıştım. Borcumu ödeyemeyince böyle bir suç işlemek zorunda kaldım. Elimde olmayan sebeplerden dolayı bu suçu işledim. Türkiye'den özür diliyorum. Çok pişmanım utanıyorum." diye konuştu.

Diğer sanık Murat Çaldir ise pişman olduğunu belirterek, tahliyesini talep etti.

Sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar veren mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 23 Şubat'a erteledi.

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekiplerince 8 Haziran'da düzenlenen operasyonda, bir tırın yedek lastiklerinin içine gizlenmiş 320 paket halinde 164 kilo 242 gram eroin ele geçirilmişti. Emniyet yetkilileri, söz konusu operasyonda yakalanan eroin miktarının, kentte bugüne kadar bir kerede ele geçirilen en fazla eroin olduğunu açıklamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.