pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kapadokya'da Oteller Yılbaşı Eğlencelerini Minimuma İndirdi

27.12.2016 - 10:38, Güncelleme: 27.12.2016 - 10:38
 

Kapadokya'da Oteller Yılbaşı Eğlencelerini Minimuma İndirdi

Yılbaşı nedeniyle otellerdeki doluluk oranı yüzde 80'e ulaşan Kapadokya'da, asgari seviyeye indirilen eğlence programlarının yerine yarışma ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek- Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Durmaz: - "Yılbaşı programları iç

NEVŞEHİR (AA) - BEHÇET ALKAN - Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da, yılbaşı öncesi konaklama tesislerindeki doluluk oranı butik otellerde yüzde 100'e, diğer otellerde ise yüzde 80'e ulaştı.Son yaşanan terör olayları nedeniyle Kapadokya bölgesindeki işletmeciler, yılbaşı eğlencelerini asgariye indirirken yarışma, sosyal aktiviteler ve çeşitli etkinlikler düzenlemeyi planlıyor. Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yılbaşı nedeniyle bölge genelinde hareketlilik yaşandığını, yerli turistlerin bu yıl yabancılara kıyasla daha çok ilgi gösterdiğini kaydetti. Durmaz, barındırdığı tarihi ve kültürel zenginliklerle konuklarına masalsı bir atmosfer sunan Kapadokya'da, turistlerin doğa yürüyüşü, balon turu ve atlı gezilere katılma imkanı bulacaklarını dile getirdi. Son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle bölgedeki tesislerde yılbaşı eğlencelerinin minimuma indirilerek, bunun yerine çeşitli etkinlikler organize edileceğini aktaran Durmaz, şöyle devam etti: "Yılbaşı programları için bölgeyi bu yıl daha çok yerli turistler tercih ediyor. Bizler de ülkemizde yaşanan terör olaylarında hayatlarını kaybeden şehitlerimizin ailelerine saygıdan eğlence programları yerine yarışma programları ve etkinlikler gerçekleştireceğiz. Eğlenceleri asgariye indirmiş olacağız ama bölgede sosyal aktiviteler sürecek. Kapadokya’da peribacaları arasında ATV araçları ve atlarla gezintiler ile balon turları devam edecek. Bölgeyi yılbaşı gecesi için tercih edenlerin yüzde 90'ı yerli turistler, yabancıların ise neredeyse tamamı Uzakdoğu ülkelerinden gelen konuklarımız."Göreme beldesinde butik otel işletmecisi olan Perihan Çakır da otellerinde doluluk oranının yüzde 100'e ulaştığını, yılbaşı gecesi için hazırlıkların sürdüğünü, konukların odalarına özel hediye sepetleri sunulacağını aktardı.Kapadokya bölgesinin dünyada alternatifi bulunmayan doğal güzelliklere sahip olduğunu belirten Çakır, yılbaşı gecesi kar yağışıyla beyaza bürünmesi beklenen bölgeye gelen misafirlerin eşsiz manzara ve doyumsuz görsellikle karşılaşacağını ifade etti.- "Havai fişek gösterileri yapılmayacak"Uçhisar beldesinde faaliyet gösteren bir otelin satış ve pazarlama sorumlusu Emre İçeren de yeni yıl kutlamaları kapsamında yoğun bir çalışma içine girdiklerini söyledi. Yılbaşı gecesi konuklarına özel gala menüsü ve sürpriz gösteriler sunacaklarını dile getiren İçeren, önceki yıllarda gerçekleştirdikleri havai fişek gösterilerini bu yıl programdan kaldırdıklarını kaydetti.Otellerindeki doluluk oranının yüzde 90 seviyesine ulaştığını anlatan İçeren, müşterilerinin yeni yıla mutlu şekilde girmelerini sağlamayı hedeflendiklerini sözlerine ekledi.
Yılbaşı nedeniyle otellerdeki doluluk oranı yüzde 80'e ulaşan Kapadokya'da, asgari seviyeye indirilen eğlence programlarının yerine yarışma ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek- Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Durmaz: - "Yılbaşı programları iç

NEVŞEHİR (AA) - BEHÇET ALKAN - Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da, yılbaşı öncesi konaklama tesislerindeki doluluk oranı butik otellerde yüzde 100'e, diğer otellerde ise yüzde 80'e ulaştı.

Son yaşanan terör olayları nedeniyle Kapadokya bölgesindeki işletmeciler, yılbaşı eğlencelerini asgariye indirirken yarışma, sosyal aktiviteler ve çeşitli etkinlikler düzenlemeyi planlıyor.

Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yılbaşı nedeniyle bölge genelinde hareketlilik yaşandığını, yerli turistlerin bu yıl yabancılara kıyasla daha çok ilgi gösterdiğini kaydetti.

Durmaz, barındırdığı tarihi ve kültürel zenginliklerle konuklarına masalsı bir atmosfer sunan Kapadokya'da, turistlerin doğa yürüyüşü, balon turu ve atlı gezilere katılma imkanı bulacaklarını dile getirdi.

Son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle bölgedeki tesislerde yılbaşı eğlencelerinin minimuma indirilerek, bunun yerine çeşitli etkinlikler organize edileceğini aktaran Durmaz, şöyle devam etti:

"Yılbaşı programları için bölgeyi bu yıl daha çok yerli turistler tercih ediyor. Bizler de ülkemizde yaşanan terör olaylarında hayatlarını kaybeden şehitlerimizin ailelerine saygıdan eğlence programları yerine yarışma programları ve etkinlikler gerçekleştireceğiz. Eğlenceleri asgariye indirmiş olacağız ama bölgede sosyal aktiviteler sürecek. Kapadokya’da peribacaları arasında ATV araçları ve atlarla gezintiler ile balon turları devam edecek. Bölgeyi yılbaşı gecesi için tercih edenlerin yüzde 90'ı yerli turistler, yabancıların ise neredeyse tamamı Uzakdoğu ülkelerinden gelen konuklarımız."

Göreme beldesinde butik otel işletmecisi olan Perihan Çakır da otellerinde doluluk oranının yüzde 100'e ulaştığını, yılbaşı gecesi için hazırlıkların sürdüğünü, konukların odalarına özel hediye sepetleri sunulacağını aktardı.

Kapadokya bölgesinin dünyada alternatifi bulunmayan doğal güzelliklere sahip olduğunu belirten Çakır, yılbaşı gecesi kar yağışıyla beyaza bürünmesi beklenen bölgeye gelen misafirlerin eşsiz manzara ve doyumsuz görsellikle karşılaşacağını ifade etti.

- "Havai fişek gösterileri yapılmayacak"

Uçhisar beldesinde faaliyet gösteren bir otelin satış ve pazarlama sorumlusu Emre İçeren de yeni yıl kutlamaları kapsamında yoğun bir çalışma içine girdiklerini söyledi.

Yılbaşı gecesi konuklarına özel gala menüsü ve sürpriz gösteriler sunacaklarını dile getiren İçeren, önceki yıllarda gerçekleştirdikleri havai fişek gösterilerini bu yıl programdan kaldırdıklarını kaydetti.

Otellerindeki doluluk oranının yüzde 90 seviyesine ulaştığını anlatan İçeren, müşterilerinin yeni yıla mutlu şekilde girmelerini sağlamayı hedeflendiklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.