pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Suşehri'nde Şehitler İçin Kur'an-ı-kerim Okutuldu

26.12.2016 - 16:38, Güncelleme: 26.12.2016 - 16:38
 

Suşehri'nde Şehitler İçin Kur'an-ı-kerim Okutuldu

SİVAS (AA) - AK Parti Suşehri İlçe Gençlik Kolları, şehitler için Kur'an-ı Kerim okuttu. AK Parti Suşehri İlçe Başkalığında gerçekleşen programda,...

SİVAS (AA) - AK Parti Suşehri İlçe Gençlik Kolları, şehitler için Kur'an-ı Kerim okuttu. AK Parti Suşehri İlçe Başkalığında gerçekleşen programda, İstanbul ve Kayseri’de yaşanan terör saldırısında şehit olan asker ve polisler için Kur'an-ı Kerim tilaveti yapılarak, dua edildi. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Turgay Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, terör olaylarında şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi. Millet olarak hainlere karşı her zaman dimdik ayakta durduklarını belirten Şimşek, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hainlere karşı her zaman dimdik ayakta olmaya devam edeceğiz. Şehitlerimiz ve Halep'te hayatını kaybeden Müslümanlar için Kur'an okutup dua ettik." dedi.
SİVAS (AA) - AK Parti Suşehri İlçe Gençlik Kolları, şehitler için Kur'an-ı Kerim okuttu. AK Parti Suşehri İlçe Başkalığında gerçekleşen programda,...

SİVAS (AA) - AK Parti Suşehri İlçe Gençlik Kolları, şehitler için Kur'an-ı Kerim okuttu.

AK Parti Suşehri İlçe Başkalığında gerçekleşen programda, İstanbul ve Kayseri’de yaşanan terör saldırısında şehit olan asker ve polisler için Kur'an-ı Kerim tilaveti yapılarak, dua edildi.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Turgay Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, terör olaylarında şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Millet olarak hainlere karşı her zaman dimdik ayakta durduklarını belirten Şimşek, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hainlere karşı her zaman dimdik ayakta olmaya devam edeceğiz. Şehitlerimiz ve Halep'te hayatını kaybeden Müslümanlar için Kur'an okutup dua ettik." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.