pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gaz yağı içen 2 yaşındaki çocuk yaşam mücadelesi veriyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2023 - 23:02, Güncelleme: 31.05.2023 - 22:56
 

Gaz yağı içen 2 yaşındaki çocuk yaşam mücadelesi veriyor

Gaz yağı içen 2 yaşındaki çocuk yaşam mücadelesi veriyor

Bursa’nın İnegöl ilçesinde gaz yağını içen 2 yaşındaki çocuk, hastanede tedavi altına alındı.Olay, Mesudiye Mahallesi 1. Aydın Sokak’ta bulunan bir evde meydana geldi. 2 yaşındaki Alparslan D., evde oyun oynarken masa üzerinde bulunan şamdandaki gaz yağını içti. Bir süre sonra fenalaşan çocuk, özel araçla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumu kötüye giden çocuk, ambulansla Bursa Şehir hastanesi çocuk yoğun bakım servisine sevk edildi.Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Gaz yağı içen 2 yaşındaki çocuk yaşam mücadelesi veriyor
Bursa’nın İnegöl ilçesinde gaz yağını içen 2 yaşındaki çocuk, hastanede tedavi altına alındı.
Olay, Mesudiye Mahallesi 1. Aydın Sokak’ta bulunan bir evde meydana geldi. 2 yaşındaki Alparslan D., evde oyun oynarken masa üzerinde bulunan şamdandaki gaz yağını içti. Bir süre sonra fenalaşan çocuk, özel araçla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumu kötüye giden çocuk, ambulansla Bursa Şehir hastanesi çocuk yoğun bakım servisine sevk edildi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.