pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden Haleplilere Yardım

26.12.2016 - 13:28, Güncelleme: 26.12.2016 - 13:28
 

Sivas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden Haleplilere Yardım

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce başlatılan kampanya kapsamında personel arasında Halepli vatandaşlar için yardım toplandı.Sivas...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce başlatılan kampanya kapsamında personel arasında Halepli vatandaşlar için yardım toplandı.Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli, Halepliler için yardım kampanyası düzenledi.Kampanya kapsamında toplanan yardımlar, Sivas Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Hayat Ağacı Derneği'ne teslim edildi.Hayat Ağacı Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, "Temizlik İşleri Müdürlüğü personelimiz kendi arasında bir miktar para toplayıp kampanyaya bir başlangıç yaptılar. Yardımlarından dolayı personelimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.Temizlik işlerinde amir olarak görev yapan Celal Eyce ise şunları kaydetti:"Personelimizle birlikte Halep'teki kardeşlerimize biz de yardımda bulunmak istedik. Personelimize ve ailelerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum."
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce başlatılan kampanya kapsamında personel arasında Halepli vatandaşlar için yardım toplandı.Sivas...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce başlatılan kampanya kapsamında personel arasında Halepli vatandaşlar için yardım toplandı.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli, Halepliler için yardım kampanyası düzenledi.

Kampanya kapsamında toplanan yardımlar, Sivas Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Hayat Ağacı Derneği'ne teslim edildi.

Hayat Ağacı Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, "Temizlik İşleri Müdürlüğü personelimiz kendi arasında bir miktar para toplayıp kampanyaya bir başlangıç yaptılar. Yardımlarından dolayı personelimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Temizlik işlerinde amir olarak görev yapan Celal Eyce ise şunları kaydetti:

"Personelimizle birlikte Halep'teki kardeşlerimize biz de yardımda bulunmak istedik. Personelimize ve ailelerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.