pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Buğday tarlası küle döndü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2023 - 15:35, Güncelleme: 31.05.2023 - 15:14
 

Buğday tarlası küle döndü

Buğday tarlası küle döndü

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde buğday ekili tarlada çıkan yangın, rüzgarın etkisi ile büyüyerek tarlayı küle çevirdi.Gaziantep’in İslahiye ilçesine bağlı Beyler Mahallesi Organize Sanayi mevkiinde bilinmeyen bir sebeple yol kenarında başladı. Rüzgarın etkisi ile hızla yayılan alevler, kısa sürede 200 dönümlük buğday ekili tarlayı küle çevirdi. Çıkan yangın, Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin hızlı müdahalesiyle organize sanayi bölgesine ulaşmadan söndürüldü.Jandarma ve itfaiye ekipleri, yangının çıkış sebebi hakkında inceleme başlattı.
Buğday tarlası küle döndü
Gaziantep’in İslahiye ilçesinde buğday ekili tarlada çıkan yangın, rüzgarın etkisi ile büyüyerek tarlayı küle çevirdi.
Gaziantep’in İslahiye ilçesine bağlı Beyler Mahallesi Organize Sanayi mevkiinde bilinmeyen bir sebeple yol kenarında başladı. Rüzgarın etkisi ile hızla yayılan alevler, kısa sürede 200 dönümlük buğday ekili tarlayı küle çevirdi. Çıkan yangın, Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin hızlı müdahalesiyle organize sanayi bölgesine ulaşmadan söndürüldü.
Jandarma ve itfaiye ekipleri, yangının çıkış sebebi hakkında inceleme başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.