pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Fetö/pdy Operasyonu

25.12.2016 - 17:33, Güncelleme: 25.12.2016 - 17:33
 

Niğde'de Fetö/pdy Operasyonu

NİĞDE (AA) - Niğde'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında göz altına alınan bir savcı, avukat...

NİĞDE (AA) - Niğde'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında göz altına alınan bir savcı, avukat ve iş adamı serbest bırakıldı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince adreslerinde gözaltına alınan savcı Fedai T, avukat Ali E. ve iş adamı İsmail K. emniyetteki işlemlerinin ardından Niğde Adliyesine çıkartıldı.Şüpheli, savcı Fedai T, avukat Ali E. ve iş adamı İsmail K. alınan ifadelerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
NİĞDE (AA) - Niğde'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında göz altına alınan bir savcı, avukat...

NİĞDE (AA) - Niğde'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında göz altına alınan bir savcı, avukat ve iş adamı serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince adreslerinde gözaltına alınan savcı Fedai T, avukat Ali E. ve iş adamı İsmail K. emniyetteki işlemlerinin ardından Niğde Adliyesine çıkartıldı.

Şüpheli, savcı Fedai T, avukat Ali E. ve iş adamı İsmail K. alınan ifadelerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.