pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beytahtı’nda çalışmalar sürüyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2023 - 09:01, Güncelleme: 31.05.2023 - 08:42
 

Beytahtı’nda çalışmalar sürüyor

Beytahtı’nda çalışmalar sürüyor

Erzincan Valisi Mehmet Makas, KUDAKA 2021 Yılı Sektörel Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Altyapı Destek Programı-2 çerçevesinde desteklenen “Beytahtı’nda Macera Başlıyor” ile “Beysu Konakları” isimli projeler dahilinde Beytahtı Mesire alanında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.Erzincan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yaşar Felekoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Teoman Yerlikaya ve teknik personellerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Makas, "Tamamlandığında vatandaşlarımızın çok güzel vakit geçireceği bir yer olacak. Yürüyüş yolu, bisiklet yolu, akülü araç yolu, piknik üniteleri ve macera parkuru yer alacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.
Beytahtı’nda çalışmalar sürüyor
Erzincan Valisi Mehmet Makas, KUDAKA 2021 Yılı Sektörel Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Altyapı Destek Programı-2 çerçevesinde desteklenen “Beytahtı’nda Macera Başlıyor” ile “Beysu Konakları” isimli projeler dahilinde Beytahtı Mesire alanında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Erzincan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yaşar Felekoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Teoman Yerlikaya ve teknik personellerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Makas, "Tamamlandığında vatandaşlarımızın çok güzel vakit geçireceği bir yer olacak. Yürüyüş yolu, bisiklet yolu, akülü araç yolu, piknik üniteleri ve macera parkuru yer alacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.