pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sarayönü'nde Kuşlar İçin Doğaya Yem Bırakıldı

24.12.2016 - 14:38, Güncelleme: 24.12.2016 - 14:38
 

Sarayönü'nde Kuşlar İçin Doğaya Yem Bırakıldı

KONYA (AA) - Sarayönü İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce, kar yağışı nedeniyle yiyecek sıkıntısı yaşayan kuşlara yem bırakıldı.Sarayönü...

KONYA (AA) - Sarayönü İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce, kar yağışı nedeniyle yiyecek sıkıntısı yaşayan kuşlara yem bırakıldı.Sarayönü Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Doğayı Koruma Ekibi sorumlusu Mesut Solak, gazetecilere yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle oluşan kar tabakasının kuşları olumsuz etkilediğini söyledi.Müdürlük olarak kuşların aç kalmaması için çalışma başlattıklarını aktaran Solak, "İlçemize üç gün boyunca aralıksız yağan kar, kalın bir tabaka oluşturduğu için kuşlar beslenmekte sıkıntı çekiyor. İnsanlar gibi hayvanlarımızın da yaşamaya hakkı var. Bu dünya bizim olduğu kadar onların da. Doğa ve insan birbirinden ayrı düşünülemez. Bundan dolayı ilçenin çevresinde uygun noktalarda kuşları yemlemek için çalışma başlattık." diye konuştu.
KONYA (AA) - Sarayönü İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce, kar yağışı nedeniyle yiyecek sıkıntısı yaşayan kuşlara yem bırakıldı.Sarayönü...

KONYA (AA) - Sarayönü İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce, kar yağışı nedeniyle yiyecek sıkıntısı yaşayan kuşlara yem bırakıldı.

Sarayönü Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Doğayı Koruma Ekibi sorumlusu Mesut Solak, gazetecilere yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle oluşan kar tabakasının kuşları olumsuz etkilediğini söyledi.

Müdürlük olarak kuşların aç kalmaması için çalışma başlattıklarını aktaran Solak, "İlçemize üç gün boyunca aralıksız yağan kar, kalın bir tabaka oluşturduğu için kuşlar beslenmekte sıkıntı çekiyor. İnsanlar gibi hayvanlarımızın da yaşamaya hakkı var. Bu dünya bizim olduğu kadar onların da. Doğa ve insan birbirinden ayrı düşünülemez. Bundan dolayı ilçenin çevresinde uygun noktalarda kuşları yemlemek için çalışma başlattık." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.