pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivaslı Aşıklar Dünyaya Seslendi

24.12.2016 - 12:11, Güncelleme: 24.12.2016 - 12:11
 

Sivaslı Aşıklar Dünyaya Seslendi

Sivas Fasıl Heyeti Aşıklar ve Halk Oyunları Derneği tarafından gerçekleştirilen programla , ülkemizde meydana gelen terör olaylarına saz ve sözleriyle tepki gösterildi.

Sivas Fasıl Heyeti Aşıklar ve Halk Oyunları Derneği tarafından gerçekleştirilen programla , ülkemizde meydana gelen terör olaylarına saz ve sözleriyle tepki gösterildi.Dernek binasında gerçekleştirilen saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Fasıl Heyeti Aşıklar ve Halk Oyunları Derneği Başkanı Ahmet Ayık, dernek olarak vatan hainlerine ve teröre tepki göstererek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.Sivas’tan tüm dünyaya seslenen Ayık, “Senelerdir İslam dünyasını kan ve gözyaşlarına boğdunuz. Şimdi aynı oyunu Türkiye üzerinde oynuyorsunuz. Yediden yetmişe, yetmiş dokuz milyon insan tek vücut olarak vatanımız için canımızı verir, ülkemizi böldürmeyiz. . Bunu Avrupa’da , Amerika’da bütün terör örgütleri iyi bilsin.Bu vatan toplarklarında yaşayan hepimiz biriz, bütünüz ve kardeşiz. Doğudan batıya, kuzeyden güneye vatanımızı bölmek isteyen şer güçlere , içerdekilere, dışarıdakilere ve bütün terör örgütlerine hep birlikte gereken dersi vermeye hazırız. Devletimize, vatanımıza, milletimize, bayrağımıza canımız ve kanımız pahasına sahip çıkacağız. Vatan hainlerine fırsat vermeyeceğiz”dedi.Dernek başkanı Ahmet Ayık, vatan için şehit olan polislere ve Mehmetçiklere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar ve ülkemize bir kez daha başsağlığı dileğinde bulundu.Yapılan konuşmanın ardından Fasıl Heyeti, Aşıklar ve Halk Oyunları Derneği üyeleri kahramanlık türküleri söylediler, ağıtlar yakarak teröre tepki gösterdiler.Programa Sivastaki sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri katıldı. - SİVAS
Sivas Fasıl Heyeti Aşıklar ve Halk Oyunları Derneği tarafından gerçekleştirilen programla , ülkemizde meydana gelen terör olaylarına saz ve sözleriyle tepki gösterildi.

Sivas Fasıl Heyeti Aşıklar ve Halk Oyunları Derneği tarafından gerçekleştirilen programla , ülkemizde meydana gelen terör olaylarına saz ve sözleriyle tepki gösterildi.

Dernek binasında gerçekleştirilen saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Fasıl Heyeti Aşıklar ve Halk Oyunları Derneği Başkanı Ahmet Ayık, dernek olarak vatan hainlerine ve teröre tepki göstererek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Sivas’tan tüm dünyaya seslenen Ayık, “Senelerdir İslam dünyasını kan ve gözyaşlarına boğdunuz. Şimdi aynı oyunu Türkiye üzerinde oynuyorsunuz. Yediden yetmişe, yetmiş dokuz milyon insan tek vücut olarak vatanımız için canımızı verir, ülkemizi böldürmeyiz. . Bunu Avrupa’da , Amerika’da bütün terör örgütleri iyi bilsin.

Bu vatan toplarklarında yaşayan hepimiz biriz, bütünüz ve kardeşiz. Doğudan batıya, kuzeyden güneye vatanımızı bölmek isteyen şer güçlere , içerdekilere, dışarıdakilere ve bütün terör örgütlerine hep birlikte gereken dersi vermeye hazırız. Devletimize, vatanımıza, milletimize, bayrağımıza canımız ve kanımız pahasına sahip çıkacağız. Vatan hainlerine fırsat vermeyeceğiz”dedi.

Dernek başkanı Ahmet Ayık, vatan için şehit olan polislere ve Mehmetçiklere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar ve ülkemize bir kez daha başsağlığı dileğinde bulundu.

Yapılan konuşmanın ardından Fasıl Heyeti, Aşıklar ve Halk Oyunları Derneği üyeleri kahramanlık türküleri söylediler, ağıtlar yakarak teröre tepki gösterdiler.

Programa Sivastaki sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri katıldı. - SİVAS

2-001.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.