pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şehitlerimizi Uğurluyoruz

23.12.2016 - 14:18, Güncelleme: 23.12.2016 - 14:18
 

Şehitlerimizi Uğurluyoruz

Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan piyade uzman çavuşlar Mehmet Kökkaya ve Osman Çelik'in cenazeleri, Kayseri Garnizon Şehitliği'nde yan yana toprağa verildi - Cenaze törenine, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı

KAYSERİ (AA) - Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan piyade uzman çavuşlar Mehmet Kökkaya ile Osman Çelik'in cenazeleri, Kayseri'de defnedildi. Şehit Kökkaya ve Çelik'in Türk bayrağına sarılı naaşları, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyyid Burhaneddin Binası morgundan alındıktan sonra helallik alınması için konvoy eşliğinde evlerine götürüldü. Mehmet Kökkaya'nın (28) merkez Melikgazi ilçesi Tınaztepe Mahallesi'ndeki evinin önünde dua edildi ve helallik alındı. Bu sırada annesi Hayriye Kökkaya ve eşi Zeliha Kökkaya ile yakınları gözyaşı döktü. Şehit Osman Çelik'in (27) naaşı ise ağabeyinin Argıncık semtindeki evine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından dua edildi. Cenazeleri, daha sonra Kalem Kırdı Camisi'ne götürülen şehitler için burada cuma namazının ardından tören düzenlendi. Törene, şehitlerin aileleri, yakınları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı, 4. Kolordu Komutanı Korgeneral Mehmet Faruk Şengül, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehitlerin, İl Müftüsü Şahin Güven'in kıldırdığı cenaze namazının ardından top arabasına konulan naaşları, Garnizon Şehitliği'ne kadar taşındı. Kökkaya ve Çelik'in cenazeleri, burada yan yana toprağa verildi.Şehitlerin tabutlarındaki Türk bayrağı ile fotoğrafları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki ve 4. Kolordu Komutanı Korgeneral Şengül tarafından yakınlarına teslim edildi. Şehit Kökkaya'nın bayrağı öpen eşi Zeliha Kökkaya, "Vatan sağolsun." dedi. Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığında görevli şehit Kökkaya'nın 2,5 yaşındaki kızı Elif'in tören boyunca bir sosyal hizmet uzmanının kucağında uyuduğu gözlendi. Kahramanmaraş'ın Göksun ilçe nüfusuna kayıtlı şehidin 5 yıldır uzman çavuş olarak görev yaptığı ve babasının yaklaşık 3 ay önce vefat ettiği belirtildi. Bekar olan Şehit Osman Çelik'in ise Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığında 5 yıldır görev yaptığı öğrenildi.
Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan piyade uzman çavuşlar Mehmet Kökkaya ve Osman Çelik'in cenazeleri, Kayseri Garnizon Şehitliği'nde yan yana toprağa verildi - Cenaze törenine, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı

KAYSERİ (AA) - Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan piyade uzman çavuşlar Mehmet Kökkaya ile Osman Çelik'in cenazeleri, Kayseri'de defnedildi.

Şehit Kökkaya ve Çelik'in Türk bayrağına sarılı naaşları, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyyid Burhaneddin Binası morgundan alındıktan sonra helallik alınması için konvoy eşliğinde evlerine götürüldü.

Mehmet Kökkaya'nın (28) merkez Melikgazi ilçesi Tınaztepe Mahallesi'ndeki evinin önünde dua edildi ve helallik alındı. Bu sırada annesi Hayriye Kökkaya ve eşi Zeliha Kökkaya ile yakınları gözyaşı döktü.

Şehit Osman Çelik'in (27) naaşı ise ağabeyinin Argıncık semtindeki evine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından dua edildi.

Cenazeleri, daha sonra Kalem Kırdı Camisi'ne götürülen şehitler için burada cuma namazının ardından tören düzenlendi.

Törene, şehitlerin aileleri, yakınları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı, 4. Kolordu Komutanı Korgeneral Mehmet Faruk Şengül, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehitlerin, İl Müftüsü Şahin Güven'in kıldırdığı cenaze namazının ardından top arabasına konulan naaşları, Garnizon Şehitliği'ne kadar taşındı. Kökkaya ve Çelik'in cenazeleri, burada yan yana toprağa verildi.

Şehitlerin tabutlarındaki Türk bayrağı ile fotoğrafları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki ve 4. Kolordu Komutanı Korgeneral Şengül tarafından yakınlarına teslim edildi. Şehit Kökkaya'nın bayrağı öpen eşi Zeliha Kökkaya, "Vatan sağolsun." dedi.

Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığında görevli şehit Kökkaya'nın 2,5 yaşındaki kızı Elif'in tören boyunca bir sosyal hizmet uzmanının kucağında uyuduğu gözlendi. Kahramanmaraş'ın Göksun ilçe nüfusuna kayıtlı şehidin 5 yıldır uzman çavuş olarak görev yaptığı ve babasının yaklaşık 3 ay önce vefat ettiği belirtildi.

Bekar olan Şehit Osman Çelik'in ise Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığında 5 yıldır görev yaptığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.