pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Karla Mücadele

23.12.2016 - 13:48, Güncelleme: 23.12.2016 - 13:48
 

Aksaray'da Karla Mücadele

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi, kar yağışı ile birlikte tüm ekipleri seferber ederek vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması için temizleme ve tuzlama...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi, kar yağışı ile birlikte tüm ekipleri seferber ederek vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması için temizleme ve tuzlama çalışmaları yaptı. Gün içerisinde meydana gelen kar yağışı, şehri beyaz bir örtü ile kaplarken, Aksaray Belediyesi ekipleri, temizleme ve tuzlama çalışmalarına başlayarak tedbir aldı. Çalışmalarını 4 greyder, 2 tuzlama aracı,4 hidromek kepçe ve 30 kişilik ekiple gerçekleştiren belediye, merkez başta olmak üzere şehrin her bölgesinde çalışmalarını yürüttü.Kar yağışının devam ettiği anlarda sürekli hareket halinde olan ekipler, şehrin merkezindeki yaya kaldırımlar ve ana arterler başta olmak üzere her yerde gün boyunca kar temizleme çalışmalarını sürdürerek vatandaşların ulaşımına açıyor.
AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi, kar yağışı ile birlikte tüm ekipleri seferber ederek vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması için temizleme ve tuzlama...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi, kar yağışı ile birlikte tüm ekipleri seferber ederek vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması için temizleme ve tuzlama çalışmaları yaptı.

Gün içerisinde meydana gelen kar yağışı, şehri beyaz bir örtü ile kaplarken, Aksaray Belediyesi ekipleri, temizleme ve tuzlama çalışmalarına başlayarak tedbir aldı.

Çalışmalarını 4 greyder, 2 tuzlama aracı,4 hidromek kepçe ve 30 kişilik ekiple gerçekleştiren belediye, merkez başta olmak üzere şehrin her bölgesinde çalışmalarını yürüttü.

Kar yağışının devam ettiği anlarda sürekli hareket halinde olan ekipler, şehrin merkezindeki yaya kaldırımlar ve ana arterler başta olmak üzere her yerde gün boyunca kar temizleme çalışmalarını sürdürerek vatandaşların ulaşımına açıyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.