pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yurtta Kış

23.12.2016 - 13:38, Güncelleme: 23.12.2016 - 13:38
 

Yurtta Kış

Karaman'da 140 köye ulaşım sağlanamıyor- İç Anadolu Bölgesi'ni Akdeniz Bölgesi'ne bağlayan Sertavul Geçidi'nde, etkili olan kar yağışı nedeniyle tırların geçişine izin verilmiyor.

KARAMAN (AA) - Karaman'da 140 köye kar nedeniyle ulaşım sağlanamıyor. Karaman Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kentte kar kalınlığı 55 santimetreyi geçti, 24 saatte metrekareye 40 kilogram yağış düştü. Yoğun kar yağışı nedeniyle 140 köyün yolu kapandı. İl Özel İdaresi ile karayolları ekipleri, kapanan yolların yeniden ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor. Karaman-Konya ve Karaman-Ereğli karayollarında zincirsiz araçların yola çıkmasına, Anadolu Bölgesi'ni Akdeniz Bölgesi'ne bağlayan Sertavul Geçidi'nde de tırların geçişine izin verilmiyor. Karayolları ekipleri, tuzlama ve kar küreme işlemlerine aralıksız devam ediyor.
Karaman'da 140 köye ulaşım sağlanamıyor- İç Anadolu Bölgesi'ni Akdeniz Bölgesi'ne bağlayan Sertavul Geçidi'nde, etkili olan kar yağışı nedeniyle tırların geçişine izin verilmiyor.

KARAMAN (AA) - Karaman'da 140 köye kar nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Karaman Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kentte kar kalınlığı 55 santimetreyi geçti, 24 saatte metrekareye 40 kilogram yağış düştü.

Yoğun kar yağışı nedeniyle 140 köyün yolu kapandı. İl Özel İdaresi ile karayolları ekipleri, kapanan yolların yeniden ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Karaman-Konya ve Karaman-Ereğli karayollarında zincirsiz araçların yola çıkmasına, Anadolu Bölgesi'ni Akdeniz Bölgesi'ne bağlayan Sertavul Geçidi'nde de tırların geçişine izin verilmiyor.

Karayolları ekipleri, tuzlama ve kar küreme işlemlerine aralıksız devam ediyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.