pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması Yapılacak

23.12.2016 - 09:53, Güncelleme: 23.12.2016 - 09:53
 

İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması Yapılacak

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde, İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması düzenlenecek.Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde, İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması düzenlenecek.Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği yarışmaya, ilçe merkezi ve köylerde eğitim gören 1, 2 ve 3. sınıf öğrencileri katılacak.İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışmanın ilk etabında yarışmaya katılacak her öğrencinin ilk önce kendi okullarında yarışacağını söyledi.Okulunda ilk üçe giren öğrencilerin isimlerinin okul müdürleri tarafından 3 Mart 2017 tarihine kadar müdürlüğe bildirileceğini belirten Aslan, "Final yarışması 9 Mart'ta Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda yapılacak. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere 12 Mart'ta düzenlenecek törende ödülleri verilecek." diye konuştu.Aslan, amaçlarının öğrencilerin Türk dilini doğru, etkili ve kurallarına uygun olarak konuşmayaözendirmek olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:"Öğrencilerimizin dilimizi güzel ve düzgün kullanma yeteneğini geliştirmek ve onlara Mehmet Akif Ersoy’u tanıtmak istiyoruz. Toplum karşısında kendilerini ifade etme becerisi veözgüven kazandırmayı, dilimizin en güzel ifade şekillerinden olan şiir sanatınailgi duymalarını hedefliyoruz. Geçmiş ve gelecek arasında milli ve manevi köprü kurabilmelerini,vatan, millet, bayrak sevgisi ve saygısını geliştirmelerini sağlamak istiyoruz."
SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde, İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması düzenlenecek.Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde, İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması düzenlenecek.

Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği yarışmaya, ilçe merkezi ve köylerde eğitim gören 1, 2 ve 3. sınıf öğrencileri katılacak.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışmanın ilk etabında yarışmaya katılacak her öğrencinin ilk önce kendi okullarında yarışacağını söyledi.

Okulunda ilk üçe giren öğrencilerin isimlerinin okul müdürleri tarafından 3 Mart 2017 tarihine kadar müdürlüğe bildirileceğini belirten Aslan, "Final yarışması 9 Mart'ta Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda yapılacak. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere 12 Mart'ta düzenlenecek törende ödülleri verilecek." diye konuştu.

Aslan, amaçlarının öğrencilerin Türk dilini doğru, etkili ve kurallarına uygun olarak konuşmayaözendirmek olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Öğrencilerimizin dilimizi güzel ve düzgün kullanma yeteneğini geliştirmek ve onlara Mehmet Akif Ersoy’u tanıtmak istiyoruz. Toplum karşısında kendilerini ifade etme becerisi veözgüven kazandırmayı, dilimizin en güzel ifade şekillerinden olan şiir sanatınailgi duymalarını hedefliyoruz. Geçmiş ve gelecek arasında milli ve manevi köprü kurabilmelerini,vatan, millet, bayrak sevgisi ve saygısını geliştirmelerini sağlamak istiyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.