pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Büyükşehirden Sokak Hayvanlarına Yiyecek Desteği

23.12.2016 - 09:38, Güncelleme: 23.12.2016 - 09:38
 

Büyükşehirden Sokak Hayvanlarına Yiyecek Desteği

Ankara Büyükşehir Belediyesinin sivil toplum kuruluşlarıyla başlattığı "Sokak Hayvanlarına Gıda Desteği Programı" kapsamında sokak hayvanları için kentin belirli noktalarına yiyecek bırakıldı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesinin sivil toplum kuruluşlarıyla başlattığı "Sokak Hayvanlarına Gıda Desteği Programı" kapsamında, sokak hayvanları için şehrin belirli noktalarına yiyecek bırakıldı. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde, sokak hayvanlarının zorlu kış şartlarında aç kalmaması ve yaşamlarını sürdürebilmesi için gıda desteği programı başlatıldı.Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğünce, "Sokak Hayvanlarına Gıda Desteği Programı" kapsamında 4 kişilik ekip kuruldu. Kar yağışının başlamasının ardından harekete geçen ekip, Çankaya Yakupabdal Mahallesi, Keçiören Ovacık, Bağlum, Yenimahalle, Sincan ve Etimesgut'ta sokak hayvanlarının yoğun olarak yaşadığı alanları belirledi. Bu alanlara 350 kilogram kuru mama, 10 ton ekmek, 15 ton tavuk ve değişik türde et ve et ürünü yiyeceklerden oluşan gıda maddeleri bırakıldı. Gıda desteği programının, hayvanseverlerin kurduğu sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte uygulanarak ve kış boyunca aralıksız sürdürülmesi planlanıyor.Program kapsamında, araç sürücülerinin de soğuk havalarda araçların altına veya motor aralarına sığınan sokak hayvanlarına karşı dikkatli olmaları istendi.
Ankara Büyükşehir Belediyesinin sivil toplum kuruluşlarıyla başlattığı "Sokak Hayvanlarına Gıda Desteği Programı" kapsamında sokak hayvanları için kentin belirli noktalarına yiyecek bırakıldı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesinin sivil toplum kuruluşlarıyla başlattığı "Sokak Hayvanlarına Gıda Desteği Programı" kapsamında, sokak hayvanları için şehrin belirli noktalarına yiyecek bırakıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde, sokak hayvanlarının zorlu kış şartlarında aç kalmaması ve yaşamlarını sürdürebilmesi için gıda desteği programı başlatıldı.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğünce, "Sokak Hayvanlarına Gıda Desteği Programı" kapsamında 4 kişilik ekip kuruldu. Kar yağışının başlamasının ardından harekete geçen ekip, Çankaya Yakupabdal Mahallesi, Keçiören Ovacık, Bağlum, Yenimahalle, Sincan ve Etimesgut'ta sokak hayvanlarının yoğun olarak yaşadığı alanları belirledi. Bu alanlara 350 kilogram kuru mama, 10 ton ekmek, 15 ton tavuk ve değişik türde et ve et ürünü yiyeceklerden oluşan gıda maddeleri bırakıldı.

Gıda desteği programının, hayvanseverlerin kurduğu sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte uygulanarak ve kış boyunca aralıksız sürdürülmesi planlanıyor.

Program kapsamında, araç sürücülerinin de soğuk havalarda araçların altına veya motor aralarına sığınan sokak hayvanlarına karşı dikkatli olmaları istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.