pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Uyuşturucu Operasyonu

22.12.2016 - 12:53, Güncelleme: 22.12.2016 - 12:53
 

Kayseri'de Uyuşturucu Operasyonu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de yapılan uyuşturucu operasyonunda 10 gram esrar, gram metamfetamin ve 2,93 gram sentetik kannobinoid madde ele geçirildi. Edinilen bilgiye...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de yapılan uyuşturucu operasyonunda 10 gram esrar, gram metamfetamin ve 2,93 gram sentetik kannobinoid madde ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan istihbarat çalışması üzerine şüpheli olarak belirlenen M.E.Y'nin kullandığı aracı durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada 10 gram esrar, 3 gram metamfetamin ve 2,93 gram sentetik kannobinoid maddesi ele geçirdi. "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla gözaltına alınan şüpheli M.E.Y, adliyeye sevk edildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de yapılan uyuşturucu operasyonunda 10 gram esrar, gram metamfetamin ve 2,93 gram sentetik kannobinoid madde ele geçirildi. Edinilen bilgiye...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de yapılan uyuşturucu operasyonunda 10 gram esrar, gram metamfetamin ve 2,93 gram sentetik kannobinoid madde ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan istihbarat çalışması üzerine şüpheli olarak belirlenen M.E.Y'nin kullandığı aracı durdurarak arama yaptı.

Yapılan aramada 10 gram esrar, 3 gram metamfetamin ve 2,93 gram sentetik kannobinoid maddesi ele geçirdi.

"Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla gözaltına alınan şüpheli M.E.Y, adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.