pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Denizi olmayan Kayseri’de Türk somonu hasadı başladı

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2023 - 20:31, Güncelleme: 26.05.2023 - 20:07
 

Denizi olmayan Kayseri’de Türk somonu hasadı başladı

Denizi olmayan Kayseri’de Türk somonu hasadı başladı

Denizi olmayan Kayseri’de Türk somonu hasadı başladı.İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, Türk somonu hasadı yapılan üretim tesisine "bereketli olsun ziyareti" yaptı. Şahin, yıllık 2 bin ton üretim yapan ve alabalık ve Türk somonu üretiminde yumurtadan somona kadar üretimi başka sulara taşımadan, yanı denizi görmeden 3,5 kilograma kadar somon yetiştirilebilen firmaya teşekkür etti. Şahin, "Türk somonu üretiminde marka şehir olacağız. Kayseri’miz bu yıl 6-7 bin ton üretim yapacak ve ülke ekonomisine nakdi değer olarak 45 milyon dolar civarında katkı sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.
Denizi olmayan Kayseri’de Türk somonu hasadı başladı
Denizi olmayan Kayseri’de Türk somonu hasadı başladı.

İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, Türk somonu hasadı yapılan üretim tesisine "bereketli olsun ziyareti" yaptı. Şahin, yıllık 2 bin ton üretim yapan ve alabalık ve Türk somonu üretiminde yumurtadan somona kadar üretimi başka sulara taşımadan, yanı denizi görmeden 3,5 kilograma kadar somon yetiştirilebilen firmaya teşekkür etti. Şahin, "Türk somonu üretiminde marka şehir olacağız. Kayseri’miz bu yıl 6-7 bin ton üretim yapacak ve ülke ekonomisine nakdi değer olarak 45 milyon dolar civarında katkı sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.