pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karayolu Trafik Güvenliği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

22.12.2016 - 10:58, Güncelleme: 22.12.2016 - 10:58
 

Karayolu Trafik Güvenliği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

KAYSERİ (AA) - Vali Süleyman Kamçı, Karayolu Trafik Güvenliği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katılarak, kentte özellikle kış dönemine yönelik...

KAYSERİ (AA) - Vali Süleyman Kamçı, Karayolu Trafik Güvenliği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katılarak, kentte özellikle kış dönemine yönelik alınması gereken önlemlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Vali Kamçı başkanlığında, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, vali yardımcıları, kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ile kurula üye kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı.Vali Kamçı, toplantıda yaptığı konuşmada, ilde özellikle kış dönemine yönelik daha önce alınan ve alınması gereken önlemleri kurul üyeleri ile değerlendireceklerini belirterek, trafik kazalarında can ve mal kayıplarını en aza indirmek amacıyla katılımcı kuruluşların katkı ve destekleri ile yeni tedbirler alınacağını ifade etti.Kayseri'de 2015 yılının ilk 11 ayına göre 2016 yılında, araç sayısında yüzde 5, sürücü sayısında yüzde 3, trafik kazalarında yüzde 0.1 artış olduğunu belirten Kamçı, ölümlerde ise yüzde 37 oranında azalma meydana geldiğini belirtti.Kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleriyle ilgili konuşan Vali Kamçı, olumsuz hava koşullarında doğabilecek sorunların giderilmesi için bütün tedbirlerin gözden geçirildiğini ve ilgili kurumların koordineli şekilde çalışacağını söyledi.Toplantı, kurul üyelerinin de gündem maddeleri hakkında görüşlerinin alınmasının ardından sonlandırıldı.
KAYSERİ (AA) - Vali Süleyman Kamçı, Karayolu Trafik Güvenliği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katılarak, kentte özellikle kış dönemine yönelik...

KAYSERİ (AA) - Vali Süleyman Kamçı, Karayolu Trafik Güvenliği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katılarak, kentte özellikle kış dönemine yönelik alınması gereken önlemlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Vali Kamçı başkanlığında, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, vali yardımcıları, kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ile kurula üye kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

Vali Kamçı, toplantıda yaptığı konuşmada, ilde özellikle kış dönemine yönelik daha önce alınan ve alınması gereken önlemleri kurul üyeleri ile değerlendireceklerini belirterek, trafik kazalarında can ve mal kayıplarını en aza indirmek amacıyla katılımcı kuruluşların katkı ve destekleri ile yeni tedbirler alınacağını ifade etti.

Kayseri'de 2015 yılının ilk 11 ayına göre 2016 yılında, araç sayısında yüzde 5, sürücü sayısında yüzde 3, trafik kazalarında yüzde 0.1 artış olduğunu belirten Kamçı, ölümlerde ise yüzde 37 oranında azalma meydana geldiğini belirtti.

Kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleriyle ilgili konuşan Vali Kamçı, olumsuz hava koşullarında doğabilecek sorunların giderilmesi için bütün tedbirlerin gözden geçirildiğini ve ilgili kurumların koordineli şekilde çalışacağını söyledi.

Toplantı, kurul üyelerinin de gündem maddeleri hakkında görüşlerinin alınmasının ardından sonlandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.