pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Kılınç’tan ASKİM personeline ziyaret

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2023 - 16:00, Güncelleme: 26.05.2023 - 15:56
 

Başkan Kılınç’tan ASKİM personeline ziyaret

Başkan Kılınç’tan ASKİM personeline ziyaret

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünde görev yapan ekip arkadaşlarını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.Son olarak Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM) personelleriyle bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kılınç, Adıyaman’ı eski güzel günlerine kavuşturmak için gayretle çalışmaya devam ettiklerini belirtti.ASKİM Müdürü Şevket Baybatmaz’ın da hazır bulunduğu ziyaretteki konuşmasının devamında özveriyle çalışan tüm mesai arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Kılınç, el birliğiyle Adıyaman’ı eski canlı haline dönüştüreceklerini söyledi.
Başkan Kılınç’tan ASKİM personeline ziyaret
Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünde görev yapan ekip arkadaşlarını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Son olarak Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM) personelleriyle bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kılınç, Adıyaman’ı eski güzel günlerine kavuşturmak için gayretle çalışmaya devam ettiklerini belirtti.
ASKİM Müdürü Şevket Baybatmaz’ın da hazır bulunduğu ziyaretteki konuşmasının devamında özveriyle çalışan tüm mesai arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Kılınç, el birliğiyle Adıyaman’ı eski canlı haline dönüştüreceklerini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.