pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta 'Bylock' Operasyonu: 9 Gözaltı

21.12.2016 - 12:46, Güncelleme: 21.12.2016 - 12:46
 

Sivas'ta 'Bylock' Operasyonu: 9 Gözaltı

SİVAS'ta Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün şifreli haberleşme programı Bylock'u kullandıkları öne sürülen 9 kişi gözaltına alındı.

DHA - SİVAS'ta Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün şifreli haberleşme programı Bylock'u kullandıkları öne sürülen 9 kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan ve FETÖ/PDY üyelerinin haberleşme programı 'ByLock' kullandığı öne sürülen 12 kişinin yakalanması için sabah saatlerinde operasyon başlattı. Ekipler operasyonda, bir kurumun eski şube müdürü ile birlikte kamu kurum ve kuruluşlarında memur, işçi ve sözleşmeli personel olarak çalışan zanlıları değişik adreslerde gözaltına aldı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen 9 şüpheli daha sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis ekipleri, 3 zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. - Sivas
SİVAS'ta Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün şifreli haberleşme programı Bylock'u kullandıkları öne sürülen 9 kişi gözaltına alındı.

DHA - SİVAS'ta Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün şifreli haberleşme programı Bylock'u kullandıkları öne sürülen 9 kişi gözaltına alındı.

sivas-ta-feto-pdy-operasyonu-9084391_6195_o-(1).jpg

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan ve FETÖ/PDY üyelerinin haberleşme programı 'ByLock' kullandığı öne sürülen 12 kişinin yakalanması için sabah saatlerinde operasyon başlattı. Ekipler operasyonda, bir kurumun eski şube müdürü ile birlikte kamu kurum ve kuruluşlarında memur, işçi ve sözleşmeli personel olarak çalışan zanlıları değişik adreslerde gözaltına aldı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen 9 şüpheli daha sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis ekipleri, 3 zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.