pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Bozkurt’tan Rektör Özcan’a teşekkür ziyareti

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2023 - 13:00, Güncelleme: 25.05.2023 - 12:55
 

Başkan Bozkurt’tan Rektör Özcan’a teşekkür ziyareti

Başkan Bozkurt’tan Rektör Özcan’a teşekkür ziyareti

Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan’ı makamında ziyaret etti.İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan’ı ziyaret ederek, İnönü ilçesindeki projelerde İnönü Belediyesine sağlamış oldukları katkılardan dolayı teşekkür etti. Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Bozkurt, ‘’ İlçemizin çehresini ortak akılla değiştiriyor, daha modern bir İnönü için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu zamana kadar ilçemizdeki projelerimizde belediyemize sağlamış oldukları katkılarından dolayı da ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan ve ekibine şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.Ziyaret, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’un ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan’a plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.
Başkan Bozkurt’tan Rektör Özcan’a teşekkür ziyareti
Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan’ı makamında ziyaret etti.
İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan’ı ziyaret ederek, İnönü ilçesindeki projelerde İnönü Belediyesine sağlamış oldukları katkılardan dolayı teşekkür etti. Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Bozkurt, ‘’ İlçemizin çehresini ortak akılla değiştiriyor, daha modern bir İnönü için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu zamana kadar ilçemizdeki projelerimizde belediyemize sağlamış oldukları katkılarından dolayı da ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan ve ekibine şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.
Ziyaret, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’un ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan’a plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.