pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sahibinden.com'a "Yılın En İyi E-ticaret Sitesi" Ödülü

21.12.2016 - 11:08, Güncelleme: 21.12.2016 - 11:08
 

Sahibinden.com'a "Yılın En İyi E-ticaret Sitesi" Ödülü

İSTANBUL (AA) - Boğaziçi Üniversitesi tarafından sahibinden.com'a "Yılın En İyi E-Ticaret Sitesi" ödülü verildi.Şirketten yapılan açıklamaya göre,...

İSTANBUL (AA) - Boğaziçi Üniversitesi tarafından sahibinden.com'a "Yılın En İyi E-Ticaret Sitesi" ödülü verildi.Şirketten yapılan açıklamaya göre, sahibinden.com, Boğaziçi Üniversitesinden bir ödül daha kazandı. Üniversitenin Bilişim Kulübü (COMPEC) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Boğaziçi Bilişim Ödüllerinde "Yılın En İyi E-Ticaret Sitesi" seçildi. Şirket, bilişim sektöründe yılın en iyi markalarının jüri, halk ve bilişim kulüplerinin oylamasıyla belirlendiği Boğaziçi Bilişim Ödüllerinde bu ödülü iki yıl üst üste kazanmış oldu.Kurum adına ödül törenine katılan sahibinden.com'un Mühendislik ve Ürün Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Akif Arsoy, kazandıkları ödül için Boğaziçi Üniversitesine teşekkür ederek, 460 kişilik sahibinden.com ekibine Boğaziçili öğrencileri de davet etti. sahibinden.com geçtiğimiz günlerde Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü tarafından düzenlenen Boğaziçi İş Dünyası Ödüllerinde de "Yılın En İyi E-Ticaret Sitesi" seçilmişti.
İSTANBUL (AA) - Boğaziçi Üniversitesi tarafından sahibinden.com'a "Yılın En İyi E-Ticaret Sitesi" ödülü verildi.Şirketten yapılan açıklamaya göre,...

İSTANBUL (AA) - Boğaziçi Üniversitesi tarafından sahibinden.com'a "Yılın En İyi E-Ticaret Sitesi" ödülü verildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, sahibinden.com, Boğaziçi Üniversitesinden bir ödül daha kazandı. Üniversitenin Bilişim Kulübü (COMPEC) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Boğaziçi Bilişim Ödüllerinde "Yılın En İyi E-Ticaret Sitesi" seçildi.

Şirket, bilişim sektöründe yılın en iyi markalarının jüri, halk ve bilişim kulüplerinin oylamasıyla belirlendiği Boğaziçi Bilişim Ödüllerinde bu ödülü iki yıl üst üste kazanmış oldu.

Kurum adına ödül törenine katılan sahibinden.com'un Mühendislik ve Ürün Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Akif Arsoy, kazandıkları ödül için Boğaziçi Üniversitesine teşekkür ederek, 460 kişilik sahibinden.com ekibine Boğaziçili öğrencileri de davet etti.

sahibinden.com geçtiğimiz günlerde Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü tarafından düzenlenen Boğaziçi İş Dünyası Ödüllerinde de "Yılın En İyi E-Ticaret Sitesi" seçilmişti.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.