pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş mazbatasını aldı

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2023 - 19:03, Güncelleme: 24.05.2023 - 18:33
 

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş mazbatasını aldı

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş mazbatasını aldı

14 Mayıs’ta yapılan 28’inci Dönem Milletvekilliği seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) yeniden milletvekili seçilen Ahmet Erbaş, düzenlenen tören ile mazbatasını aldı.Tören sonrası basın mensuplarını açıklamalarda bulunan Erbaş, seçimlerin sağduyu içerisinde gerçeklemiş olmasının büyük bir memnuniyeti dile getirdi. Erbaş, "İnşallah bir önceki dönem yaptığımızdan daha fazlasını Kütahya için, ülkemiz için yapmaya gayret göstereceğiz. Kütahya istikrar, birlik ve beraberlik dediği için çok teşekkür ediyorum. Seçim süresince yoğun çalışan, evlerine, ailelerine zaman ayıramayan arkadaşlarımızı var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş mazbatasını aldı
14 Mayıs’ta yapılan 28’inci Dönem Milletvekilliği seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) yeniden milletvekili seçilen Ahmet Erbaş, düzenlenen tören ile mazbatasını aldı.
Tören sonrası basın mensuplarını açıklamalarda bulunan Erbaş, seçimlerin sağduyu içerisinde gerçeklemiş olmasının büyük bir memnuniyeti dile getirdi. Erbaş, "İnşallah bir önceki dönem yaptığımızdan daha fazlasını Kütahya için, ülkemiz için yapmaya gayret göstereceğiz. Kütahya istikrar, birlik ve beraberlik dediği için çok teşekkür ediyorum. Seçim süresince yoğun çalışan, evlerine, ailelerine zaman ayıramayan arkadaşlarımızı var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.