pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas’ta ceviz büyüklüğünde dolu yağdı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2023 - 17:32, Güncelleme: 24.05.2023 - 17:08
 

Sivas’ta ceviz büyüklüğünde dolu yağdı

Sivas’ta ceviz büyüklüğünde dolu yağdı

Sivas’ın Gürün ve Koyulhisar ilçelerinde etkili olan ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı ilçeleri beyaza bürüdü.Sivas’ta öğle saatlerinde etkili olan yağmur, ilerleyen dakikalarda doluya dönüştü. Gürün ilçesi Eskihamal köyünde ve Koyulhisar ilçesinde bulunan Iğdır ormanı yakınlarında dolu yağışı etkili oldu. Yoğun şekilde yağan dolu etrafı beyaza bürüdü. Koyulhisar ilçesinde sürücüler dikkatli ilerlerken, Eskihamal köyünde yağan ceviz büyüklüğündeki doluda ise vatandaşlar araçlarını üzerini battaniye ile örterek koruma altına aldı. Ceviz büyüklüğünde yağan dolu cep telefonu kameralarına yansıdı.
Sivas’ta ceviz büyüklüğünde dolu yağdı
Sivas’ın Gürün ve Koyulhisar ilçelerinde etkili olan ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı ilçeleri beyaza bürüdü.
Sivas’ta öğle saatlerinde etkili olan yağmur, ilerleyen dakikalarda doluya dönüştü. Gürün ilçesi Eskihamal köyünde ve Koyulhisar ilçesinde bulunan Iğdır ormanı yakınlarında dolu yağışı etkili oldu. Yoğun şekilde yağan dolu etrafı beyaza bürüdü. Koyulhisar ilçesinde sürücüler dikkatli ilerlerken, Eskihamal köyünde yağan ceviz büyüklüğündeki doluda ise vatandaşlar araçlarını üzerini battaniye ile örterek koruma altına aldı. Ceviz büyüklüğünde yağan dolu cep telefonu kameralarına yansıdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.