pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'deki Terör Saldırısına Tepkiler

20.12.2016 - 14:13, Güncelleme: 20.12.2016 - 14:13
 

Kayseri'deki Terör Saldırısına Tepkiler

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik:- "Her türlü terör ve her türlü şer güçlere karşı en güçlü silah, Türk milletinin bir ve beraber olmasıdır"- AK Parti İl Başkanı Özden:- "Bu saldırılar, teröre karşı mücadelemizi engellemeyecektir. Ülkemizin birli

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Her türlü terör ve her türlü şer güçlere karşı en güçlü silah, Türk milletinin bir ve beraber olmasıdır" dedi. AK Parti Kayseri İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında konuşan Çelik, teröre karşı seferberlik ruhuyla yılmadan ve yorulmadan mücadelenin süreceğini belirtti.Hain terörün, 17 Aralık Cumartesi günü kanlı yüzünü bu kez de Kayseri'de gösterdiğini dile getiren Çelik, saldırının kahraman askerlerin yanı sıra Türk milletini hedef aldığını ifade etti.Hain saldırının, ülkenin birlik ve beraberliğini bozmayı amaçladığına dikkati çeken Çelik, şöyle konuştu:"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği gibi teröre karşı seferberlik ruhuyla mücadele etmemiz gerekiyor. Şunu iyi bilmeliyiz ki, ülke olarak en güçlü olduğumuz nokta, birlik ve beraberliğimizdir. Konu vatan, millet, bayrak olunca görüş ayrılıklarını, ideolojik farklılıkları bir tarafa bırakarak bir araya gelmemizdir. Bunun en bariz örneğini 15 Temmuz'da gösterdik. 15 Temmuz sonrası yakaladığımız ruh var olduğu müddetçe dünyada hiçbir güç bizi parçalayamaz. Her türlü teröre ve her türlü şer güçlere karşı en güçlü silah, Türk milletinin bir ve beraber olmasıdır. Acımızı paylaşacağız, yaralarımızı birlikte saracağız ve hainlerin kökünü kurutmak için yılmadan, yorulmadan mücadelemizi sürdüreceğiz. Bunları yaparken günlük hayatımızı da devam ettireceğiz ve işlerimizi aksatmayacağız. Allah'ın izni, askerimizin ve polisimizin vatanperverliği, devletimizin gücü, milletimizin azmiyle her türlü güçlüğü yenerek aydınlık geleceğe hep birlikte ulaşacağız. Vatanımız ve milletimiz için her türlü şer odağına karşı mücadele eden güvenlik güçlerimizin sonuna kadar yanında olacağız. Bu vesileyle bir kez daha hain terör saldırısı sonucu şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehrimizin ve aziz milletimizin başı sağ olsun."AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de İstanbul'da geçen hafta yaşanan terör saldırısını lanetleyerek Rusya'nın Ankara Büyükelçisine düzenlenen silahlı saldırının da Rus-Türk dostluğunu hedef aldığını söyledi.Kayseri'deki hain saldırıyı da kınayan Özden, şunları kaydetti:"Huzur kenti olan Kayseri'de askerlerimize yapılan saldırıyı nefretle kınıyorum. Bu saldırılar teröre karşı mücadelemizi engellemeyecektir. Ülkemizin birliğini ve beraberliğini hedefleyen bu saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır. Ülkemiz, her türlü terör örgütü ve onların arkasındaki vesayet odaklarıyla mücadele etmeye kararlıdır." Toplantıya, AK Parti'li ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile kadın ve gençlik kolları üyeleri de katıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik:- "Her türlü terör ve her türlü şer güçlere karşı en güçlü silah, Türk milletinin bir ve beraber olmasıdır"- AK Parti İl Başkanı Özden:- "Bu saldırılar, teröre karşı mücadelemizi engellemeyecektir. Ülkemizin birli

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Her türlü terör ve her türlü şer güçlere karşı en güçlü silah, Türk milletinin bir ve beraber olmasıdır" dedi.

AK Parti Kayseri İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında konuşan Çelik, teröre karşı seferberlik ruhuyla yılmadan ve yorulmadan mücadelenin süreceğini belirtti.

Hain terörün, 17 Aralık Cumartesi günü kanlı yüzünü bu kez de Kayseri'de gösterdiğini dile getiren Çelik, saldırının kahraman askerlerin yanı sıra Türk milletini hedef aldığını ifade etti.

Hain saldırının, ülkenin birlik ve beraberliğini bozmayı amaçladığına dikkati çeken Çelik, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği gibi teröre karşı seferberlik ruhuyla mücadele etmemiz gerekiyor. Şunu iyi bilmeliyiz ki, ülke olarak en güçlü olduğumuz nokta, birlik ve beraberliğimizdir. Konu vatan, millet, bayrak olunca görüş ayrılıklarını, ideolojik farklılıkları bir tarafa bırakarak bir araya gelmemizdir. Bunun en bariz örneğini 15 Temmuz'da gösterdik. 15 Temmuz sonrası yakaladığımız ruh var olduğu müddetçe dünyada hiçbir güç bizi parçalayamaz. Her türlü teröre ve her türlü şer güçlere karşı en güçlü silah, Türk milletinin bir ve beraber olmasıdır. Acımızı paylaşacağız, yaralarımızı birlikte saracağız ve hainlerin kökünü kurutmak için yılmadan, yorulmadan mücadelemizi sürdüreceğiz. Bunları yaparken günlük hayatımızı da devam ettireceğiz ve işlerimizi aksatmayacağız. Allah'ın izni, askerimizin ve polisimizin vatanperverliği, devletimizin gücü, milletimizin azmiyle her türlü güçlüğü yenerek aydınlık geleceğe hep birlikte ulaşacağız. Vatanımız ve milletimiz için her türlü şer odağına karşı mücadele eden güvenlik güçlerimizin sonuna kadar yanında olacağız. Bu vesileyle bir kez daha hain terör saldırısı sonucu şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehrimizin ve aziz milletimizin başı sağ olsun."

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de İstanbul'da geçen hafta yaşanan terör saldırısını lanetleyerek Rusya'nın Ankara Büyükelçisine düzenlenen silahlı saldırının da Rus-Türk dostluğunu hedef aldığını söyledi.

Kayseri'deki hain saldırıyı da kınayan Özden, şunları kaydetti:

"Huzur kenti olan Kayseri'de askerlerimize yapılan saldırıyı nefretle kınıyorum. Bu saldırılar teröre karşı mücadelemizi engellemeyecektir. Ülkemizin birliğini ve beraberliğini hedefleyen bu saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır. Ülkemiz, her türlü terör örgütü ve onların arkasındaki vesayet odaklarıyla mücadele etmeye kararlıdır."

Toplantıya, AK Parti'li ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile kadın ve gençlik kolları üyeleri de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.