pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da "Kış Önlemleri Ve Karla Mücadele" Toplantısı

20.12.2016 - 11:53, Güncelleme: 20.12.2016 - 11:53
 

Aksaray'da "Kış Önlemleri Ve Karla Mücadele" Toplantısı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da "Kış Önlemleri ve Karla Mücadele" toplantısı düzenlendi.Kış döneminde mevsim şartlarının ağır geçmesi gözönüne alınarak...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da "Kış Önlemleri ve Karla Mücadele" toplantısı düzenlendi.Kış döneminde mevsim şartlarının ağır geçmesi gözönüne alınarak karayollarında alınacak tedbirler, eksiklik ve ihtiyaç hissedilen konularda gerekli koordinasyonun sağlanması amacıyla yapılan toplantı, Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlendi.Vali Pekmez, burada yaptığı konuşmada, kış mevsiminde vatandaşların can ve mal güvenliklerinin en iyi şekilde sağlanması için ilgili kurum ve kuruluşların koordinasyon içerisinde olup aksamaya meydan verilmeden çalışmalarını sürdüreceğini belirterek, bu konuda gerekli hazırlık ve bilgi akışının İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) koordinasyonunda yapılacağını kaydetti.Toplantıya İl Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir, Vali Yardımcısı Kubilay Ant, İl Emniyet Müdürü Selami Hüner, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Canbulut, ilçe belediye başkanları ve ilgili kamu kurumları ile mesleki oda temsilcileri katıldı.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da "Kış Önlemleri ve Karla Mücadele" toplantısı düzenlendi.Kış döneminde mevsim şartlarının ağır geçmesi gözönüne alınarak...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da "Kış Önlemleri ve Karla Mücadele" toplantısı düzenlendi.

Kış döneminde mevsim şartlarının ağır geçmesi gözönüne alınarak karayollarında alınacak tedbirler, eksiklik ve ihtiyaç hissedilen konularda gerekli koordinasyonun sağlanması amacıyla yapılan toplantı, Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlendi.

Vali Pekmez, burada yaptığı konuşmada, kış mevsiminde vatandaşların can ve mal güvenliklerinin en iyi şekilde sağlanması için ilgili kurum ve kuruluşların koordinasyon içerisinde olup aksamaya meydan verilmeden çalışmalarını sürdüreceğini belirterek, bu konuda gerekli hazırlık ve bilgi akışının İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) koordinasyonunda yapılacağını kaydetti.

Toplantıya İl Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir, Vali Yardımcısı Kubilay Ant, İl Emniyet Müdürü Selami Hüner, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Canbulut, ilçe belediye başkanları ve ilgili kamu kurumları ile mesleki oda temsilcileri katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.