pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Akçakuzu Derneğinden Halep’e Yardım Kampanyası

18.12.2016 - 16:33, Güncelleme: 18.12.2016 - 16:33
 

Akçakuzu Derneğinden Halep’e Yardım Kampanyası

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde, Akçakuzu Derneği tarafından Halep'te rejim ve rejim yanlısı yabancı terörist grupların saldırıları nedeniyle zor...

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde, Akçakuzu Derneği tarafından Halep'te rejim ve rejim yanlısı yabancı terörist grupların saldırıları nedeniyle zor durumda kalanlar için yardım kampanyası başlatıldı. Akçakuzu Derneği Başkanı Ali İhsan Güçlü, gazetecilere yaptığı açıklamada, Halep’te yaşananlara sessiz kalmamak adına ufak da olsa bir çaba göstermek ve oradaki insanlara yardım etmek istediklerini söyledi. Barışın hakim olduğu bir dünyanın özlemi içerisinde olduklarını aktaran Güçlü, “Bizler insanların birbirlerini sevdiği, hoş gördüğü, zorluklarda yardımlaştığı, güçlünün zayıfı sarıp sarmaladığı bir dünya istiyor ve özlüyoruz. Şu bilinsin ki, Türk milleti çocuğuyla annesiyle dedesiyle 7’den 70’e tarihte olduğu gibi iyinin ve iyilik yapmanın gayreti içerisinde dimdik ayakta olacaktır.” dedi. Bu arada dernek binasında toplanmaya başlanan yardım malzemeleri, dernek üyelerince Kızılay aracılığıyla Halep'e gönderilmek üzere paketlenmeye başlandı. Bu sırada, büyüklerine yardım eden dernek gönüllüsü çocuklar, Halep’teki yaşıtlarına ulaştırılmak üzere yazdıkları mektupları, yardım paketlerinin içine yerleştirdi. Derneğin çocuk gönüllülerinden Gizem Deligöz, Halep’teki çocuklar için yazdığı satırlarda, “Umarım siz de bu çilelerden kurtulup yanımıza gelip bizim gibi arkadaşlık sevgisine kavuşursunuz. Umarım ailelerinize kavuşursunuz.” ifadelerine yer verdi. Kampanyanın 20 Aralık'a kadar devam edeciği bildirildi.
ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde, Akçakuzu Derneği tarafından Halep'te rejim ve rejim yanlısı yabancı terörist grupların saldırıları nedeniyle zor...

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde, Akçakuzu Derneği tarafından Halep'te rejim ve rejim yanlısı yabancı terörist grupların saldırıları nedeniyle zor durumda kalanlar için yardım kampanyası başlatıldı.

Akçakuzu Derneği Başkanı Ali İhsan Güçlü, gazetecilere yaptığı açıklamada, Halep’te yaşananlara sessiz kalmamak adına ufak da olsa bir çaba göstermek ve oradaki insanlara yardım etmek istediklerini söyledi.

Barışın hakim olduğu bir dünyanın özlemi içerisinde olduklarını aktaran Güçlü, “Bizler insanların birbirlerini sevdiği, hoş gördüğü, zorluklarda yardımlaştığı, güçlünün zayıfı sarıp sarmaladığı bir dünya istiyor ve özlüyoruz. Şu bilinsin ki, Türk milleti çocuğuyla annesiyle dedesiyle 7’den 70’e tarihte olduğu gibi iyinin ve iyilik yapmanın gayreti içerisinde dimdik ayakta olacaktır.” dedi.

Bu arada dernek binasında toplanmaya başlanan yardım malzemeleri, dernek üyelerince Kızılay aracılığıyla Halep'e gönderilmek üzere paketlenmeye başlandı. Bu sırada, büyüklerine yardım eden dernek gönüllüsü çocuklar, Halep’teki yaşıtlarına ulaştırılmak üzere yazdıkları mektupları, yardım paketlerinin içine yerleştirdi.

Derneğin çocuk gönüllülerinden Gizem Deligöz, Halep’teki çocuklar için yazdığı satırlarda, “Umarım siz de bu çilelerden kurtulup yanımıza gelip bizim gibi arkadaşlık sevgisine kavuşursunuz. Umarım ailelerinize kavuşursunuz.” ifadelerine yer verdi.

Kampanyanın 20 Aralık'a kadar devam edeciği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.