pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'deki Terör Saldırısı

17.12.2016 - 20:13, Güncelleme: 17.12.2016 - 20:13
 

Kayseri'deki Terör Saldırısı

11. Cumhurbaşkanı Gül, İçişleri Bakanı Soylu, Sağlık Bakanı Akdağ ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, hastanelerdeki yaralıları ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve milletvekilleri, Kayseri'deki terör saldırısında yaralananları hastanede ziyaret etti.Gül ve beraberindeki bakanlar, saldırıda şehit olan 7 asker için 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığında düzenlenen törenin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine geldi. Buradaki yaralıları ziyaret eden Gül ve beraberindekiler, poliklinikler binasında bekleyen yaralıların yakınları ile de bir süre görüştü. Ziyaret basına kapalı gerçekleşti.
11. Cumhurbaşkanı Gül, İçişleri Bakanı Soylu, Sağlık Bakanı Akdağ ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, hastanelerdeki yaralıları ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve milletvekilleri, Kayseri'deki terör saldırısında yaralananları hastanede ziyaret etti.

Gül ve beraberindeki bakanlar, saldırıda şehit olan 7 asker için 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığında düzenlenen törenin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine geldi.

Buradaki yaralıları ziyaret eden Gül ve beraberindekiler, poliklinikler binasında bekleyen yaralıların yakınları ile de bir süre görüştü.

Ziyaret basına kapalı gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.