pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Maçın Ardından

17.12.2016 - 17:08, Güncelleme: 17.12.2016 - 17:08
 

Maçın Ardından

Bandırmaspor Teknik Direktörü Uçar:- "Devre arasında alternatif bir kadro oluşturarak maçlara çıkmak istiyoruz"- Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal:- "Takımın başına geldiğimden beri yedinci galibiyetimizi elde ettik ve bu sonuçla liderliğe yükseldik"

BALIKESİR (AA) - Bandırmaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, 1-0 yenildikleri Sivasspor maçına ilişkin, "Mazerete sığınmak istemiyorum ama maça önemli eksiklerle çıktık. Alternatif kadromuz yok. Devre arasında alternatif bir kadro oluşturarak maçlara çıkmak istiyoruz." dedi.Uçar, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Sivasspor ile zorlu bir maç oynadıklarını söyledi. Maça önemli eksiklerle çıktıklarını belirten Uçar, "Mazerete sığınmak istemiyorum ama maça önemli eksiklerle çıktık. Alternatif kadromuz yok. Devre arasında alternatif bir kadro oluşturarak maçlara çıkmak istiyoruz." diye konuştu. Sivasspor yenilgisiyle puan alma serisini bozduklarını vurgulayan Uçar, şöyle konuştu: "Her şeye karşın iyi mücadele veren oyuncularımı kutluyorum. Bu yenilgiyle birlikte önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Mersin İdmanyurdu maçının önemi daha da arttı. Bu maçı kazanırsak, 17 puana yükseleceğiz ve ilk yarı sonu için yaptığımız hesaplar tutacak. Devre arasında da yönetim kurulumuz ile birlikte yapacağımız yeni takviyelerle alternatif bir kadro kuracağız." - Sivasspor cephesi Sivasspor teknik direktörü Mesut Bakkal da deplasmanda aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi Maçta hava koşullarının elverişsiz olduğuna işaret eden Bakkal, "90 dakika boyunca çok pozisyon da bulamadık ancak oyuncularım dirençli mücadele etti. Kendilerini kutluyorum. Takımın başına geldiğimden beri yedinci galibiyetimizi elde ettik ve bu sonuçla liderliğe yükseldik. Deplasmanda aldığımız galibiyetten dolayı mutluyum. Bandırmaspor da dirençliydi. Onları da kutluyorum." dedi.
Bandırmaspor Teknik Direktörü Uçar:- "Devre arasında alternatif bir kadro oluşturarak maçlara çıkmak istiyoruz"- Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal:- "Takımın başına geldiğimden beri yedinci galibiyetimizi elde ettik ve bu sonuçla liderliğe yükseldik"

BALIKESİR (AA) - Bandırmaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, 1-0 yenildikleri Sivasspor maçına ilişkin, "Mazerete sığınmak istemiyorum ama maça önemli eksiklerle çıktık. Alternatif kadromuz yok. Devre arasında alternatif bir kadro oluşturarak maçlara çıkmak istiyoruz." dedi.

Uçar, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Sivasspor ile zorlu bir maç oynadıklarını söyledi.

Maça önemli eksiklerle çıktıklarını belirten Uçar, "Mazerete sığınmak istemiyorum ama maça önemli eksiklerle çıktık. Alternatif kadromuz yok. Devre arasında alternatif bir kadro oluşturarak maçlara çıkmak istiyoruz." diye konuştu.

Sivasspor yenilgisiyle puan alma serisini bozduklarını vurgulayan Uçar, şöyle konuştu:

"Her şeye karşın iyi mücadele veren oyuncularımı kutluyorum. Bu yenilgiyle birlikte önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Mersin İdmanyurdu maçının önemi daha da arttı. Bu maçı kazanırsak, 17 puana yükseleceğiz ve ilk yarı sonu için yaptığımız hesaplar tutacak. Devre arasında da yönetim kurulumuz ile birlikte yapacağımız yeni takviyelerle alternatif bir kadro kuracağız."


- Sivasspor cephesi


Sivasspor teknik direktörü Mesut Bakkal da deplasmanda aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi

Maçta hava koşullarının elverişsiz olduğuna işaret eden Bakkal, "90 dakika boyunca çok pozisyon da bulamadık ancak oyuncularım dirençli mücadele etti. Kendilerini kutluyorum. Takımın başına geldiğimden beri yedinci galibiyetimizi elde ettik ve bu sonuçla liderliğe yükseldik. Deplasmanda aldığımız galibiyetten dolayı mutluyum. Bandırmaspor da dirençliydi. Onları da kutluyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.