pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'deki Terör Saldırısı

17.12.2016 - 13:48, Güncelleme: 17.12.2016 - 13:48
 

Kayseri'deki Terör Saldırısı

Patlama yerinin yakınında bulunan Yemenici: - "Otobüsün yandığını gördük, ama terör saldırısı olduğunu bilmiyorduk. Arabadan battaniye aldık, yolcu varsa kurtaralım diye"

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de yaşanan terör saldırısının görgü tanıklarından İsmail Yemenici, bir anda otobüsün yandığını gördüklerini ve yaralılara yardım etmek için bulundukları araçtan inerek olay yerine koştuklarını söyledi. İnşaat işçisi olan Yemenici, gazetecilere yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde Palas'a gitmek üzere yola çıktıklarını belirtti. Bir anda patlama sesi duyduklarını anlatan Yemenici, "Otobüsün yandığını gördük, ama terör saldırısı olduğunu bilmiyorduk. Arabadan battaniye aldık, yolcu varsa kurtaralım diye." dedi.Konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Yemenici, terör örgütlerine tepki göstererek, "Ne gerek var bunlara, niye bu? Hepsi daha anasının kuzusu. Arkadaşlar neyi paylaşamıyoruz? Bu ülke hepimizin, etmeyin sizi olmadık vaatlerle kandırmasınlar. İçim yanıyor." diye konuştu. Bu arada, kan vermek için Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Kızılay Kan Merkezi önünde toplanan çok sayıda vatandaş, teröre tepki göstererek, sloganlar attı.
Patlama yerinin yakınında bulunan Yemenici: - "Otobüsün yandığını gördük, ama terör saldırısı olduğunu bilmiyorduk. Arabadan battaniye aldık, yolcu varsa kurtaralım diye"

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de yaşanan terör saldırısının görgü tanıklarından İsmail Yemenici, bir anda otobüsün yandığını gördüklerini ve yaralılara yardım etmek için bulundukları araçtan inerek olay yerine koştuklarını söyledi.

İnşaat işçisi olan Yemenici, gazetecilere yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde Palas'a gitmek üzere yola çıktıklarını belirtti.

Bir anda patlama sesi duyduklarını anlatan Yemenici, "Otobüsün yandığını gördük, ama terör saldırısı olduğunu bilmiyorduk. Arabadan battaniye aldık, yolcu varsa kurtaralım diye." dedi.

Konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Yemenici, terör örgütlerine tepki göstererek, "Ne gerek var bunlara, niye bu? Hepsi daha anasının kuzusu. Arkadaşlar neyi paylaşamıyoruz? Bu ülke hepimizin, etmeyin sizi olmadık vaatlerle kandırmasınlar. İçim yanıyor." diye konuştu.

Bu arada, kan vermek için Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Kızılay Kan Merkezi önünde toplanan çok sayıda vatandaş, teröre tepki göstererek, sloganlar attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.