pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'deki Terör Saldırısı

17.12.2016 - 12:48, Güncelleme: 17.12.2016 - 12:48
 

Kayseri'deki Terör Saldırısı

Sağlık Bakanı Akdağ: - "Hastanelerimizde 55 yaralı kardeşimiz var. Bunların önemli bir bölümü 38'i, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi görüyor. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanemizde 9 yaralı kardeşimiz var. Geri kalan 8 kardeşimiz de 5 ayrı

KAYSERİ (AA) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kayseri'deki terör saldırısının ardından yaptığı açıklamada, "Hastanelerimizde 55 yaralı kardeşimiz var. Bunların önemli bir bölümü 38'i, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi görüyor. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanemizde 9 yaralı kardeşimiz var. Geri kalan 8 kardeşimiz de 5 ayrı özel hastanede tedavi görüyorlar." dedi.Bakan Akdağ, Kayseri Valiliğinde yaptığı açıklamada, terör saldırısında şehit düşenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa dileğinde bulunarak, "Hastanelerimizde 55 yaralı kardeşimiz var. Bunların önemli bir bölümü, 38'i Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi görüyor. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanemizde 9 yaralı kardeşimiz var. Geri kalan 8 kardeşimiz de 5 ayrı özel hastanede tedavi görüyorlar." ifadesini kullandı.Yaralılardan 6'sının hayati tehlikesinin bulunduğunu aktaran Akdağ, şunları söyledi:"Ümit ediyoruz ki bu kardeşlerimizin hayata tutunmalarını sağlayabileceğiz, buna gayret göstereceğiz. Bir ambulans uçak ve helikopterimiz Kayseri'de hazır. Herhangi bir durumda ihtiyaç hasıl olabilir diye. Yine Ankara'da bir ambulans uçağı ve 5 özel cerrahi ekibini hazır tuttuk. Ama, Kayseri'deki imkanlarımız gerek üniversite hastanesi, gerekse bölge eğitim araştırma hastanemiz dışarıdan herhangi bir sağlık personeli getirmeye ihtiyaç göstermedi." Sağlık çalışanlarının canla başla hizmetlerini sürdürdüklerini belirten Akdağ, "Hepimiz terörün maksadını biliyoruz. Onlar toplumda bir infiale sebep olmak, toplumu sabırsız ve yılgın hale getirmek istiyorlar. Ama Allah'ın izniyle bu millet tarihte karşılaştığı her zorluk gibi bu zorluğu da el birliğiyle, kardeşlik ruhu içerisinde aşacaktır. Tekrar Cenab-ı Hak'tan şehitlerimize rahmet diliyorum, ailelerine sabır ihsan eylesin, yaralılarımızı da acil şifalar diliyorum." diye konuştu.
Sağlık Bakanı Akdağ: - "Hastanelerimizde 55 yaralı kardeşimiz var. Bunların önemli bir bölümü 38'i, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi görüyor. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanemizde 9 yaralı kardeşimiz var. Geri kalan 8 kardeşimiz de 5 ayrı

KAYSERİ (AA) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kayseri'deki terör saldırısının ardından yaptığı açıklamada, "Hastanelerimizde 55 yaralı kardeşimiz var. Bunların önemli bir bölümü 38'i, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi görüyor. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanemizde 9 yaralı kardeşimiz var. Geri kalan 8 kardeşimiz de 5 ayrı özel hastanede tedavi görüyorlar." dedi.

Bakan Akdağ, Kayseri Valiliğinde yaptığı açıklamada, terör saldırısında şehit düşenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa dileğinde bulunarak, "Hastanelerimizde 55 yaralı kardeşimiz var. Bunların önemli bir bölümü, 38'i Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi görüyor. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanemizde 9 yaralı kardeşimiz var. Geri kalan 8 kardeşimiz de 5 ayrı özel hastanede tedavi görüyorlar." ifadesini kullandı.

Yaralılardan 6'sının hayati tehlikesinin bulunduğunu aktaran Akdağ, şunları söyledi:

"Ümit ediyoruz ki bu kardeşlerimizin hayata tutunmalarını sağlayabileceğiz, buna gayret göstereceğiz. Bir ambulans uçak ve helikopterimiz Kayseri'de hazır. Herhangi bir durumda ihtiyaç hasıl olabilir diye. Yine Ankara'da bir ambulans uçağı ve 5 özel cerrahi ekibini hazır tuttuk. Ama, Kayseri'deki imkanlarımız gerek üniversite hastanesi, gerekse bölge eğitim araştırma hastanemiz dışarıdan herhangi bir sağlık personeli getirmeye ihtiyaç göstermedi."

Sağlık çalışanlarının canla başla hizmetlerini sürdürdüklerini belirten Akdağ, "Hepimiz terörün maksadını biliyoruz. Onlar toplumda bir infiale sebep olmak, toplumu sabırsız ve yılgın hale getirmek istiyorlar. Ama Allah'ın izniyle bu millet tarihte karşılaştığı her zorluk gibi bu zorluğu da el birliğiyle, kardeşlik ruhu içerisinde aşacaktır. Tekrar Cenab-ı Hak'tan şehitlerimize rahmet diliyorum, ailelerine sabır ihsan eylesin, yaralılarımızı da acil şifalar diliyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.