pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'deki Terör Saldırısı

17.12.2016 - 10:43, Güncelleme: 17.12.2016 - 10:43
 

Kayseri'deki Terör Saldırısı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, saldırının gerçekleştiği yerde incelemede bulundu

KAYSERİ (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki terör saldırısının gerçekleştiği yerde inceleme yaptı.Bakan Özhaseki, Erciyes Üniversitesi yerleşkesi yakınlarındaki 13 askerin şehit edildiği ve 48 askerin yaralandığı terör saldırısının gerçekleştiği bölgede incelemelerde bulundu.Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ile görüşerek, olaya ilişkin bilgi aldı.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, saldırının gerçekleştiği yerde incelemede bulundu

KAYSERİ (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki terör saldırısının gerçekleştiği yerde inceleme yaptı.

Bakan Özhaseki, Erciyes Üniversitesi yerleşkesi yakınlarındaki 13 askerin şehit edildiği ve 48 askerin yaralandığı terör saldırısının gerçekleştiği bölgede incelemelerde bulundu.

Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ile görüşerek, olaya ilişkin bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.