pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

''Bir Çuval Un İle Sen De Katıl'' Kampanyası

16.12.2016 - 16:33, Güncelleme: 16.12.2016 - 16:33
 

''Bir Çuval Un İle Sen De Katıl'' Kampanyası

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Tepebaşı Ziraat Odası tarafından Suriye'nin Halep şehrindeki ihtiyaç sahipleri için ''Bir çuval un ile sen de katıl''...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Tepebaşı Ziraat Odası tarafından Suriye'nin Halep şehrindeki ihtiyaç sahipleri için ''Bir çuval un ile sen de katıl'' kampanyası başlatıldı.Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan, yaptığı yazılı açıklamada, çiftçiler olarak mağdurun yanında durduklarını bildirdi.Halep'teki mazlumların sesine kulak verilmesi gerektiğini vurgulayan Buluşan, "Allah insanlığı ve Müslümanlar'ı korusun. Eskişehir Valiliğinin başlattığı Halep'e yardım kampanyasına Tepebaşı Ziraat Odası olarak un ile destek olacağız. 'Bir çuval un ile sen de katıl' kampanyası başlatarak destek oluyoruz."Buluşan, toplanan unları Vilayet Meydanı'ndan kalkacak yardım tırlarına teslim edeceklerini kaydetti.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Tepebaşı Ziraat Odası tarafından Suriye'nin Halep şehrindeki ihtiyaç sahipleri için ''Bir çuval un ile sen de katıl''...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Tepebaşı Ziraat Odası tarafından Suriye'nin Halep şehrindeki ihtiyaç sahipleri için ''Bir çuval un ile sen de katıl'' kampanyası başlatıldı.

Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan, yaptığı yazılı açıklamada, çiftçiler olarak mağdurun yanında durduklarını bildirdi.

Halep'teki mazlumların sesine kulak verilmesi gerektiğini vurgulayan Buluşan, "Allah insanlığı ve Müslümanlar'ı korusun. Eskişehir Valiliğinin başlattığı Halep'e yardım kampanyasına Tepebaşı Ziraat Odası olarak un ile destek olacağız. 'Bir çuval un ile sen de katıl' kampanyası başlatarak destek oluyoruz."

Buluşan, toplanan unları Vilayet Meydanı'ndan kalkacak yardım tırlarına teslim edeceklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.