pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Öğrenciler Harçlıkları Halep'e Gönderdi

16.12.2016 - 15:28, Güncelleme: 16.12.2016 - 15:28
 

Aksaray'da Öğrenciler Harçlıkları Halep'e Gönderdi

AKSARAY ((AA) - Atatürk Anadolu Lisesi Okul Meclis yönetimi tarafından gerçekleştirilen "Harçlığım Halep'e" isimli yardım kampanyasında, öğrenciler...

AKSARAY ((AA) - Atatürk Anadolu Lisesi Okul Meclis yönetimi tarafından gerçekleştirilen "Harçlığım Halep'e" isimli yardım kampanyasında, öğrenciler bir günlük harçlıklarını Halep'te aç kalan çocuklara ulaştırmak üzere Aksaray İHH gönüllülerine teslim etti.Atatürk Anadolu Lisesi Okul Meclis Başkanı Halil İbrahim Sivaz, okul olarak sorumluluk ve yardımlaşma bilinciyle hareket ettiklerini söyledi.Öğrenci Sivaz, "Halep'te hüküm süren insanlık dramına seyirci kalmanın hiçbir insana yakışmayacağını düşünüyoruz. Okulumuzdaki öğrenci arkadaşlarımızla fikir birliği yaparak böylesi içler acısı bir durum karşısında bir günlük harçlıklarımızı Halep'e göndermeye karar verdik. Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri de bu kampanyaya karşı duyarlı davrandılar ve destek verdiler." dedi. Okul Müdürü Musa Solak da Atatürk Anadolu Lisesinde öğrencilerin akademik çalışmaların yanı sıra yardımlaşma ve sorumluluk bilinci gibi milli ve manevi değerler konusunda da donanımlı birer vatandaş olmaları yönünde sürekli çalıştıklarını söyledi.Bu yardım kampanyasının da bu çalışmaların küçük bir göstergesi diyen Solak, "Duyarlılıkları ve desteklerinden dolayı okul meclisimize, öğrencilerimize ve kampanya boyunca öğrencileri teşvik eden öğretmenlerimize teşekkür ederim." diye konuştu."Harçlığım Halep"e isimli yardım kampanyası çerçevesinde öğrencilerin topladıkları harçlıklar, Okul Meclis Başkanı Halil İbrahim Sivaz tarafından dernek yetkililerine teslim edildi.
AKSARAY ((AA) - Atatürk Anadolu Lisesi Okul Meclis yönetimi tarafından gerçekleştirilen "Harçlığım Halep'e" isimli yardım kampanyasında, öğrenciler...

AKSARAY ((AA) - Atatürk Anadolu Lisesi Okul Meclis yönetimi tarafından gerçekleştirilen "Harçlığım Halep'e" isimli yardım kampanyasında, öğrenciler bir günlük harçlıklarını Halep'te aç kalan çocuklara ulaştırmak üzere Aksaray İHH gönüllülerine teslim etti.

Atatürk Anadolu Lisesi Okul Meclis Başkanı Halil İbrahim Sivaz, okul olarak sorumluluk ve yardımlaşma bilinciyle hareket ettiklerini söyledi.

Öğrenci Sivaz, "Halep'te hüküm süren insanlık dramına seyirci kalmanın hiçbir insana yakışmayacağını düşünüyoruz. Okulumuzdaki öğrenci arkadaşlarımızla fikir birliği yaparak böylesi içler acısı bir durum karşısında bir günlük harçlıklarımızı Halep'e göndermeye karar verdik. Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri de bu kampanyaya karşı duyarlı davrandılar ve destek verdiler." dedi.

Okul Müdürü Musa Solak da Atatürk Anadolu Lisesinde öğrencilerin akademik çalışmaların yanı sıra yardımlaşma ve sorumluluk bilinci gibi milli ve manevi değerler konusunda da donanımlı birer vatandaş olmaları yönünde sürekli çalıştıklarını söyledi.

Bu yardım kampanyasının da bu çalışmaların küçük bir göstergesi diyen Solak, "Duyarlılıkları ve desteklerinden dolayı okul meclisimize, öğrencilerimize ve kampanya boyunca öğrencileri teşvik eden öğretmenlerimize teşekkür ederim." diye konuştu.

"Harçlığım Halep"e isimli yardım kampanyası çerçevesinde öğrencilerin topladıkları harçlıklar, Okul Meclis Başkanı Halil İbrahim Sivaz tarafından dernek yetkililerine teslim edildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.