pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

15.12.2016 - 19:18, Güncelleme: 15.12.2016 - 19:18
 

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

ÇANKIRI (AA) - MHP Çankırı İl Teşkilatı üyeleri, İl Emniyet Müdürü Fikri Yalman'ı ziyaret ederek, İstanbul'daki terör saldırısında polis memurlarının...

ÇANKIRI (AA) - MHP Çankırı İl Teşkilatı üyeleri, İl Emniyet Müdürü Fikri Yalman'ı ziyaret ederek, İstanbul'daki terör saldırısında polis memurlarının şehit olması nedeniyle başsağlığı dileğinde bulundu. Yalman, ziyarette yaptığı konuşmada, kalleş terör saldırısı nedeniyle son derece üzgün olduklarını söyledi.Saldırı sonrasında Çankırılıların polis teşkilatını yalnız bırakmadığını dile getiren Yalman, "Bu hain saldırı tüm vatandaşlarımızı üzdü. Çankırılı kardeşlerimiz saldırı sonrası arayarak, ziyaret ederek bizleri yalnız bırakmadı." dedi.Bu saldırıların polis teşkilatını yıldırmayacağını ifade eden Yalman, "Benzer acılar yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız. Terör karşısında mücadelemiz bitmeyecek." diye konuştu.MHP İl Başkanı Hidayet Çelik ise "Türk polisi şerefimizdir." ifadelerini kullandı.Güvenlik güçlerinin yanında olduklarını kaydeden Çelik, "Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları olarak sonuna kadar değil ölene kadar polisimizin yanındayız. Hain ellerin Türk devletini bölmeye gücü yetmeyecek. Türk polisi ve güvenlik güçlerimiz ile her zaman omuz omuza tek yürek olmaya devam edeceğiz." dedi.
ÇANKIRI (AA) - MHP Çankırı İl Teşkilatı üyeleri, İl Emniyet Müdürü Fikri Yalman'ı ziyaret ederek, İstanbul'daki terör saldırısında polis memurlarının...

ÇANKIRI (AA) - MHP Çankırı İl Teşkilatı üyeleri, İl Emniyet Müdürü Fikri Yalman'ı ziyaret ederek, İstanbul'daki terör saldırısında polis memurlarının şehit olması nedeniyle başsağlığı dileğinde bulundu.

Yalman, ziyarette yaptığı konuşmada, kalleş terör saldırısı nedeniyle son derece üzgün olduklarını söyledi.

Saldırı sonrasında Çankırılıların polis teşkilatını yalnız bırakmadığını dile getiren Yalman, "Bu hain saldırı tüm vatandaşlarımızı üzdü. Çankırılı kardeşlerimiz saldırı sonrası arayarak, ziyaret ederek bizleri yalnız bırakmadı." dedi.

Bu saldırıların polis teşkilatını yıldırmayacağını ifade eden Yalman, "Benzer acılar yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız. Terör karşısında mücadelemiz bitmeyecek." diye konuştu.

MHP İl Başkanı Hidayet Çelik ise "Türk polisi şerefimizdir." ifadelerini kullandı.

Güvenlik güçlerinin yanında olduklarını kaydeden Çelik, "Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları olarak sonuna kadar değil ölene kadar polisimizin yanındayız. Hain ellerin Türk devletini bölmeye gücü yetmeyecek. Türk polisi ve güvenlik güçlerimiz ile her zaman omuz omuza tek yürek olmaya devam edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.