pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgunlu Çiftçiler Tarsim Hakında Bilgilendirildi

15.12.2016 - 14:28, Güncelleme: 15.12.2016 - 14:28
 

Sorgunlu Çiftçiler Tarsim Hakında Bilgilendirildi

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde Tarim Sigortaları Havuzu (TARSİM) tanıtıldı. Sorgun İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu'nda TARSİM Tanıtım ve Bilgilendirme...

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde Tarim Sigortaları Havuzu (TARSİM) tanıtıldı. Sorgun İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu'nda TARSİM Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi. Sigorta uzmanı Osman Tan, TARSİM tanıtım toplantılarıyla devlet destekli tarım sigorta türlerinin tanıtılmasını ve yaygınlaştırılmasını amaçladıklarını söyledi. Bu çalışmada 81 ilde birer ilçenin pilot bölge olarak belirlendiğini ve Sorgun'un da aralarında yer aldığı bu ilçelerde tanıtım çalışması yapıldığını anlatan Tan, bu yolla üreticilerin doğal afetlerden ve oluşabilecek diğer risklerden korunmasını sağlamayı amaç edindiklerini ifade etti. Tan, toplantıda tarım sigorta poliçeleri ve uygulamalar hakkında katılımcı çiftçilere bilgi verdi.
YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde Tarim Sigortaları Havuzu (TARSİM) tanıtıldı. Sorgun İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu'nda TARSİM Tanıtım ve Bilgilendirme...

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde Tarim Sigortaları Havuzu (TARSİM) tanıtıldı.

Sorgun İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu'nda TARSİM Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Sigorta uzmanı Osman Tan, TARSİM tanıtım toplantılarıyla devlet destekli tarım sigorta türlerinin tanıtılmasını ve yaygınlaştırılmasını amaçladıklarını söyledi.

Bu çalışmada 81 ilde birer ilçenin pilot bölge olarak belirlendiğini ve Sorgun'un da aralarında yer aldığı bu ilçelerde tanıtım çalışması yapıldığını anlatan Tan, bu yolla üreticilerin doğal afetlerden ve oluşabilecek diğer risklerden korunmasını sağlamayı amaç edindiklerini ifade etti.

Tan, toplantıda tarım sigorta poliçeleri ve uygulamalar hakkında katılımcı çiftçilere bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.